HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ekim 2017 Perşembe Saat: 08:45

HİZMETLER YERİNDE İNCELENDİ

30 Mart Yerel Seçimlerinde göreve gelmesinin ardından Altınordu’yu modern bir kente dönüştürmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti, CHP ve MHP’li Meclis Üyeleri ile birlikte ilçe g
HİZMETLER YERİNDE İNCELENDİ

30 Mart Yerel Seçimlerinde göreve gelmesinin ardından Altınordu’yu modern bir kente dönüştürmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti, CHP ve MHP’li Meclis Üyeleri ile birlikte ilçe genelinde yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek meclis üyelerine çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 Altınordu Belediyesi yaşanabilir bir Altınordu için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediyecilik alanında her türlü çalışmayı yürüten Altınordu Belediyesi bu çalışmaların yapılmasında en büyük gücünü de Altınordu Belediye Meclisi’nden alıyor. Bu kapsamda yapılan hizmetlerin daha iyi görülebilmesi, yeni yapılacak olan hizmetlere de ışık tutabilmesi için inceleme gezisi düzenlendi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş öncülüğünde düzenlenen ve yapılan çalışmaların incelendiği geziye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti, CHP ve MHP’li Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı. Gerçekleşen gezide Başkan Tekintaş tarafından meclis üyelerine, hayata geçirilen her bir hizmet için ayrı ayrı bilgiler verildi.

 Düzenlenen inceleme gezisinde ilk durak Altınordu’nun nüfusu en yoğun mahallelerinden biri olan Şahincili Mahallesi oldu. Burada Altınordu Belediyesi tarafından yapılan parklar, beton ve asfalt yollar, istinat duvarları ve birçok hizmet yerinde incelendi. Şahincili Mahallesi’nin ardından bir sonraki durak Karacaömer Mahallesi olurken meclis üyeleri burada yapımı devam eden Sanayi Sitesi’nde de incelemelerde bulundu. Şehrin nefes almasına imkan sunacak olan proje hakkında meclis üyelerine bilgiler veren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, projenin en kısa sürede tamamlanarak işyeri sahiplerine verileceğini belirtti.

 Altınordu Belediyesi Meclis Üyeleri için gerçekleştirilen inceleme gezisinde sırasıyla Karşıyaka ile Şirinevler Mahallesi’ni bir birine bağlayan köprüler ve yapımına başlanan Şirin Pazar alanı incelendi. Burada incelemelerin ardından meclis üyeleri Cumhuriyet Mahallesi’ne geçerek mahallede kullanıma açılan parkları ve inşaatı hızla süren Yaşlı Yaşam Merkezi’ni gezdi. Meclis üyeleri burada ki incelemelerin ardından Durugöl Mahallesi’nde devam eden hizmetleri yerinde görürken daha sonra Altınordu Belediyesi’nin prestij projelerinden olan Mostar Köprüsü, Yumurta Paketleme, Soğuk Hava Deposu ve Yem Kırma Tesisi gezildi. Meclis üyeleri ve muhtarların bulunduğu hizmetlerin incelenmesi gezisi Kumbaşı Mahallesi’ne kazandırılan sosyal yaşam alanlarının gezilmesi ile son buldu. Gerçekleştirilen inceleme gezisinde ayrıca yapılan her hizmet hakkında Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından meclis üyelerine detaylı bilgiler aktarıldı.

 BAŞKAN TEKİNTAŞ: “YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ YERİNDE GÖRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

 Modern ve yaşanabilir bir Altınordu için meclis üyeleri ile hep birlikte çalışma yürüttüklerini dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kararların alınması kadar projelerinde takibinin de önemli olduğunu söyledi. Yapılan hizmetlerin yerinde incelenmesinin yeni yapılacak projelerde ışık tutacağını ifade eden Başkan Tekintaş, “Biz bu güne kadar planladığımız çalışmaları hayata geçirmeden önce mutlaka meclisimizde görüşerek karara bağlıyoruz. Şuana kadar planladığımız tüm projelerimiz ve inceleme gezisinde ziyaret ettiğimiz, parklar, sanayi sitesi, yaşlılar merkezi, köprüler ve bunun yanında yaptığımız tüm çalışmalarda memnuniyet taşıdığımızı görüyoruz. Bu gezimizde ayrıca muhtarlarımızla ve meclis üyelerimizle birlikte yaptığımız çalışmaları yerinde incelemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geziye katılarak hizmetlerin yerinde görülmesine katkı sunan tüm meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 MECLİS ÜYELERİ UYGULAMADAN MEMNUN KALDI

 Altınordu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin incelendiği geziye katılan Altınordu Belediye Meclisi Üyeleri ise yapılan uygulamanın önemine vurgu yaptılar. Mecliste karara bağlanarak hayata geçirilen hizmetlerin ne kadar önemli olduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Filiz Katırcıoğlu, “Altınordu Belediye Meclisi olarak 3 yıldır oy birliği ile kabul edilerek yapılan hizmetleri yerinde inceledik. Yapılan çalışmaların ne kadar iyi olduğunu gördüğümüzde de mutlu olduk” diye konuştu.

 Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Mesut Engin ise inceleme gezileri hakkında yaptığı konuşma da hizmetin masa başında değil arazide görülerek daha iyi yapıldığını aktardı. Toplumun genelini ilgilendiren her türlü projeyi desteklediklerinin altını çizen Engin, “Hizmeti masa başında değil arazide görmek her zaman çok daha faydalı oluyor. Bu gezide özellikle mecliste karşı geldiğim bazı konuları ‘önceden görseydim karşı çıkmadan evet derdim’ dediğim olayları yaşadım. Yumurta Paketleme Tesisi, Yaşlı Yaşam Merkezi gibi halkın tamamına hizmet eden projeleri görmekten dolayı mutluyuz ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Ama eksiklikleri de göstermemiz görevimiz” şeklinde konuştu.

 Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş öncülüğünde gerçekleştirilen inceleme gezisi programda yer alan mahallelerin gezilmesinin ardından sona erdi. 

 

Anahtar Kelimeler : HİZMETLER, YERİNDE, İNCELENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız