HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ekim 2017 Cuma Saat: 09:43

YOLLAR SON ŞEKLİNİ ALIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu’da altyapısı biten yolları modern görünüme kavuşturuyor. Altınordu ilçesi şehir içi mahalle yollarında çalışmalarını sürdüren ekipler, asfaltı dökülen yolların çizgisini çekerek çalışmaya so
YOLLAR SON ŞEKLİNİ ALIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu’da altyapısı biten yolları modern görünüme kavuşturuyor. Altınordu ilçesi şehir içi mahalle yollarında çalışmalarını sürdüren ekipler, asfaltı dökülen yolların çizgisini çekerek çalışmaya son şeklini veriyor.

11 KM YOLUN ÇİZGİSİ ÇEKİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla Ordu’nun gün be gün dünya standartlarına uygun yollara kavuştuğunu söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Mevsimin el verdiği ölçüde sürdürdüğümüz asfalt çalışmalarına çizgilerini de çekerek son şeklini veriyoruz. Bu kapsamda Akyazı Mahallesi’nde 4.54 km, Bahçelievler Mahallesi’nde 1.67 km, Durugöl Mahallesi’nde 1.81 km, Karşıyaka Mahallesi’nde 1.91 km, Bucak Mahallesi’nde 0.67 km ve Subaşı Mahallesi’nde 0.32 km olmak üzere Altınordu ilçesi şehir içi mahalle yollarında yaklaşık 11 km yolun çizgisini de çekerek modern görünüme kavuşturduk” dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Adnan Kahveci Caddesi ile Şahincili Caddesi’nde çizgi çekme çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt ardından Bahçelievler 779, 771, 772, 292 ve 291. Sokaklar, Şahincili Caddesi 367. Sokak ve Dr. Fahrettin Önsel Caddesi,  Akyazı- Durugöl Mahallesi Soya Caddesi ve Yavuz Sultan Selim Caddesi, Şarkiye-Düz ve Selimiye Mahallerinin Bülbül, Cumhuriyet, Demirciler, Elmalık, Bucak, Kazım Karabekir, Lise, Stadyum, Taşocak, Kışla Caddesi ile Orta, Yukarı, Pınarlı, Şükrü Efendi Sokak güzergahlarında da çizgi çekme çalışması yaparak Altınordumuzu ara bağlantı yolları da dahil olmak üzere standartı yüksek bir görünümle buluşturacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : YOLLAR, SON, ŞEKLİNİ, ALIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız