HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ekim 2017 Cuma Saat: 09:46

VALİ YAVUZ, KABADÜZ' Ü ZİYARET ETTİ

Ordu Valisi Seddar Yavuz, ilçe ziyareti programları kapsamında, Kabadüz ilçesinde ziyaret, inceleme ve temaslarda bulundu.  Beraberinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer ve bazı il müdürleri ile b
VALİ YAVUZ, KABADÜZ' Ü ZİYARET ETTİ

Ordu Valisi Seddar Yavuz, ilçe ziyareti programları kapsamında, Kabadüz ilçesinde ziyaret, inceleme ve temaslarda bulundu.

 Beraberinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer ve bazı il müdürleri ile birlikte Kabadüz ilçesine giden Vali Seddar Yavuz, Kabadüz ilçesinde ilk olarak Kabadüz Kaymakamlığını ziyaret etti.

Kaymakam Özerden Brifing Verdi

Vali Seddar Yavuz, Kabadüz Kaymakamlık Binası önünde İlçe Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Kabadüz İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Servet Çelenk, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Ergün ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Ziyarette, Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden tarafından Vali Seddar Yavuz'a ilçenin tarihçesi, coğrafi yapısı, nüfusu, sosyal yaşamı, kültür-turizm, eğitim, tarım, SYDV yardımları ve turizm konularında brifing sunuldu.

Kaymakam Mustafa Uğur Özerden'in verdiği brifingi dikkatle dinleyen Vali Seddar Yavuz, kamu hizmetleri ve yatırımlarının olduğu kadar, vatandaşların gönlünü almanın da önemli olduğuna dikkat çekti.

Vali Yavuz, şehit ailelerinin, gazilerin, engellilerin, ihtiyaç sahibi insanların evlerinde ziyaret edilerek, onların sorunları, sıkıntıları ile yakından ilgilenilmesinin, hayır dualarının alınmasının, yöneticilerin önde gelen görevi olduğunu ifade etti.

Eğitim konusuna daha çok kaynak ve önem verilmesini isteyen Vali Yavuz, okula yırtık ayakkabı ve kıyafetle giden öğrenci olmaması gerektiğini ifade ederek, öğretmenlerin öğrenci velilerini evlerinde ziyaret ederek, yakın iletişim halinde olmalarını istedi.

Kabadüz Merkez İlkokulu-Ortaokulunu Ziyaret

Brifing dolayısıyla Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden'e teşekkür eden Vali Seddar Yavuz, Kaymakamlık brifinginin ardından Kabadüz Merkez İlkokulu-Ortaokulu-İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

 Vali Yavuz, Merkez İlkokulu-Ortaokulu-İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde hayırsever işadamlarının katkılarıyla yaptırılan ‘Z Kütüphane’ ve ‘Kodlama Sınıfı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Devlet okulları içinde tek olan ve 150 öğrencinim istifade ettiği ‘Kodlama Sınıfı'nda çalışan öğrencilerle yakından ilgilenen ve bir süre sohbet eden Vali Yavuz, öğrencilerin yaptığı çalışmalarla ilgili de bilgi aldı.

Esnafları Ziyaret

Kabadüz ilçesinde esnafları da ziyaret eden  Vali Seddar Yavuz, esnaflarla bir süre sohbet ederek, hasbihalde bulundu. Esnafların ve sokaktaki vatandaşların hal ve hatırlarını soran Vali Yavuz, esnaflara bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu.

Belediye Başkanlığını Ziyaret

Vali Yavuz, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya'yı da makamında ziyaret ederek, belediyenin ilçedeki hizmetleri, çalışmaları, projeleri hakkında bilgiler aldı.

İçişleri Bakanlığınca kırsaldaki acil altyapı hizmetlerinin görülmesi için Valiliğe gönderilen ödeneklerin, belediyelerle yapılan protokol çerçevesinde ihtiyaç duyulan acil altyapı hizmetlerinin yerine getirilmesi için kullanıldığını dile getiren Vali Yavuz, hizmetlerin hızlı ve standartları yüksek bir şekilde yapılması gerektiğini söyledi.

İlçe Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Muhtarlar, STK Temsilcileri İle Toplantı

Vali Seddar Yavuz, Kabadüz Belediye Başkanlığı ziyaretinden sonra Halk Eğitimi Merkezî Salonunda, ilçe müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, muhtarlar ve STK temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Şehit Ailesine Ziyaret

Vali Seddar Yavuz, Kabadüz ilçe programı kapsamında son olarak, 18 Aralık 2004 tarihinde Irak'ın Musul şehrinde kurulan bir pusu sonucu şehit düşen Özel Harekat Polisi Adem Çiçek'in kabrini ve annesi Fatma Çiçek'i ziyaret ederek, anne Fatma Çiçek'e taziyelerini iletti.

Anahtar Kelimeler : VALİ, YAVUZ, KABADÜZ', Ü, ZİYARET, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız