HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Kasım 2017 Salı Saat: 08:06

OSKİ AVRUPA'DAKİ TESİSLERİ İNCELEDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) Gölköy ve Gürgentepe ile Akkuş İlçelerine kazandırılması için inşası devam eden içme suyu arıtma tesislerinin değerlendirmesinin yapılması için Avrupa
OSKİ AVRUPA'DAKİ TESİSLERİ İNCELEDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) Gölköy ve Gürgentepe ile Akkuş İlçelerine kazandırılması için inşası devam eden içme suyu arıtma tesislerinin değerlendirmesinin yapılması için Avrupa’ nın bazı noktalarında teknik inceleme gezilerinde bulunuldu.
Bu kapsamda; OSKİ heyetinden Genel Müdür Fatih Yürük, OSKİ Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Murat Çabuk ile Gebze Teknik Üniversitesinden Prof.Dr. Ebubekir Yüksel ve Yıldız Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Mehmet Çakmakçı’dan oluşan heyet;  Almanya’ nın Rostock şehri ile Finlandiya’ nın Helsinki ve Oulu şehirlerinde bulunan  içme suyu arıtma tesislerine teknik incelemelerde bulundular.
AVRUPA’NIN UYGULADIĞI SİSTEM VE UYGULAMALAR YERİNDE İNCELEDİ
Yapılan incelemenin ardından Ordu şehri ile aynı iklim özelliklerini gösteren ve ziyaret edilen şehirlerin su idarelerini yapısı, görevleri, sorumlulukları, iş ve işleyişleri hakkında yetkililer ile birlikte teknik değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirme ve sunumların ardından şehirlerde bulunan içme suyu arıtma tesisleri yerinde görüldü ve tüm aşamaları sahada tek tek incelendi.
GÖLKÖY VE GÜRGENTEPE İLE AKKUŞ İLÇELERİNE YAPILAN TESİSLER İÇİN YOL HARİTASI ÇİZİLDİ
Teknik gezi hakkında bir değerlendirmede bulunan OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’ nin en modern ve gelişmiş teknolojiye sahip içme suyu arıtma tesislerini Ordu’ya kazandırmak için bir yol haritası çizmiş oluyoruz. Yapılan tesislerin günümüz şartlarında mevcut nüfus ile birlikte gelecekte oluşabilecek 

Anahtar Kelimeler : OSKİ, AVRUPA'DAKİ, TESİSLERİ, İNCELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız