HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Kasım 2017 Pazar Saat: 12:27

BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN TÜRK SAĞLIK-SEN’E ZİYARET

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Sendikası (Türk-Sağlık-Sen) Ordu Şubesi’ni ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN TÜRK SAĞLIK-SEN’E ZİYARET

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Sendikası (Türk-Sağlık-Sen) Ordu Şubesi’ni ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

Altınordu’nun modern ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmalar yürüten ve çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, tüm bu çalışmaların yanı sıra kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretleri de sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Tekintaş, Türk-Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra sendika üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak istişarelerde bulunuldu.

 

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “STK’LARIN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

 

Türk Sağlık-Sen’e yaptığı ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Türk Sağlık-Sen yönetimine ve üyelerine başarılar diledi. Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile karşılıklı istişarelerde bulunarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Tekintaş, “Türk Sağlık-Sen yönetimine, üyelerine ve çalışanlarına başarılar diliyorum. Gösterdikleri misafirperverlik ve ev sahiplikleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum. Şehri birlikte paylaşıyoruz, STK’lar ile sorunlarımızı ve önerilerini karşılıklı paylaşarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu ülke için gece-gündüz demeden hep birlikte kat edeceğimiz çok yolumuz var. Bundan dolayı bugün Türk Sağlık-Sen yönetimi ve üyeleri ile olmak bizi son derece mutlu etti” dedi.

 

ZENGİN: “STK’LARIN ZİYARET EDİLMESİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu belirtti. Bu tür ziyaretlere önem verdiklerini dile getirerek Başkan Tekintaş’a teşekkür eden Zengin, “Yapılan bu tür ziyaretleri çok önemsiyoruz. STK’ların ziyaret edilmesi bizi mutlu ediyor. Önemli olan ilimiz için ortak noktada buluşabilmek. Göründüğü üzere Ordu halkı hizmetlerden memnun, çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

Gerçekleşen ziyaret günün anısına verilen hediyeler ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi. 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız