HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Kasım 2017 Pazartesi Saat: 08:01

“ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

“ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) Ordu Şubesi’ni ziyaret ederek sendika yöneticileri ve üyeleri ile istişare gerçekleştirdi.

 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Sivil Toplu Kuruluşları (STK) ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Teç-Sen Ordu Şube Başkanlığını ziyaret eden Başkan Tekintaş, Teç-Sen Ordu Şube Başkanı Nihat Koç, yönetim kurulu üyeleri ve sendika çalışanları ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette fikir alışverişinde bulunulurken çeşitli konularda istişare yapıldı.

 

 

Teç-Sen Ordu Şubesi’ni ziyaret eden ve burada bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintas, şehri STK’larla birlikte istişare içerisinde yönetmenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Zaman zaman gerçekleşen ziyaretlerle birçok konuda görüşlerin ortaya konulduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, “STK’larımızı ziyaret kapsamında Teç-Sen’i ziyaret ettik. Şehri birlikte yönetmenin, şehre birlikte hizmet etmenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yerel yöneticiler olarak bizler ve ekibimiz gece-gündüz demeden bu millet için çalışmaya devam ediyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken STK’larla istişarelerde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerimizle hem fikir alış-verişinde bulunuyoruz hem yaptıklarımızı anlatıyoruz hem de yapmamız gerekenleri istişare etmiş oluyoruz. Güzel misafirperverlikleri için Teç-Sen yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

KOÇ: “EĞİTİMİN BİR NEFERİ OLARAK HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Teç-Sen Ordu Şube Başkanı Nihat Koç, kendilerine verdiği değer dolayısıyla Başkan Tekintaş’a teşekkür etti. Ziyaret kapsamında sendikanın işlevi ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Koç, “Bizler Milli Eğitim Bakanlığı’nın birer neferi olarak çeşitli kademelerde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda birçok arkadaşımız kendini geliştirmek amacıyla düzenlenen birçok eğitime ve faaliyete katılım gösteriyor. Bizlerde sendika olarak üyelerimizin istek ve şikayetlerini zaman zaman siyasilerle ve yetkililerle paylaşıyoruz. Ziyaretinden dolayı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Düzenlenen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız