HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Kasım 2017 Salı Saat: 09:02

“BU VATANI YENİDEN İHYA EDİYORUZ”

 
“BU VATANI YENİDEN  İHYA EDİYORUZ”

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’un Maçka ilçesindeki programlarına eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos’ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül’ün ailesini ziyaret etti. Gümüşhane’deki temaslarının ardından Maçka’ya geçerek şehit Eren Bülbül’ün evine giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin kardeşleri ve annesi Ayşe Bülbül ile görüştü.

 

Kuran-ı Kerim okunup, şehit Eren Bülbül için dua edilen ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’da eşlik etti.  Ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılayan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Eren Bülbül’ün şehadetinden sonra ailesine ziyaret sözü olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ziyareti gerçekleştirmenin mutluluğu içinde olduğunu söyledi ve şehit Bülbül’e Allah’tan rahmet temennisinde bulundu.

 

“ALLAH’IN İZNİYLE KİMSE BU ÜLKENİN BİLEĞİNİ BÜKEMEYECEK”

 

Yöre halkının kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade ederek, “Bu yolda beraber yürüdüğümüz sürece de Allah’ın izniyle kimse bu ülkenin bileğini bükemeyecek, hiç endişeniz olmasın” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “La galibe İllallah. Allah’tan başka galip yoktur, tek galip olan odur. Bizim ecdadımız bunun için yürümedi mi? Ve bunun için fetihler müyesser olmadı mı? İşte şimdi şu son 15 yıla biz bu damgayı vurduk ve emin adımlarla ilerliyoruz. 780 bin kilometrekarelik şu vatan topraklarını şimdi ilmek-ilmek dokuyoruz. Yeniden bu vatanı inşa ve ihya ediyoruz.” Diye konuştu.

 

BAŞKAN YILMAZ: "CUMHURBAŞKANIMIZ ORDU'YA SELAM VE SEVGİLERİNİ YOLLADI"

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’ya selam ve sevgilerini ilettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımız her konuda en büyük destekçimiz. İlimiz, Cumhurbaşkanımızın Başbakanlık döneminden bu yana Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini aldı. Kendilerine Maçka programında eşlik ettik. Ordulu hemşerilerimizin selam ve sevgilerini ilettik. Kendileri de bizler aracılığıyla Ordulu hemşerilerimize selam ve sevgilerini yolladı" dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “BU, VATANI, YENİDEN, İHYA, EDİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız