HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Kasım 2017 Perşembe Saat: 08:28

“KATLİAMA SON VERİLMESİNİ İSTİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, Ordu’da ki yeşil alanların bir bir betonlaşmaya doğru kaydığını iddia etti. Şahin, Ordu Büyükşehir Belediyesinin şehrin muhtelif yerlerinde başlatacağı projelere değinerek,
“KATLİAMA SON VERİLMESİNİ İSTİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, Ordu’da ki yeşil alanların bir bir betonlaşmaya doğru kaydığını iddia etti. Şahin, Ordu Büyükşehir Belediyesinin şehrin muhtelif yerlerinde başlatacağı projelere değinerek, katliama son verilmesini istediklerini söyledi.

Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ülke beton yığınına dönüşmüş ve Cumhurbaşkanı bile bu durumdan rahatsızlık duyarken Büyükşehir Belediyesi ise özel proje alanları adı altında yeni bir betonlaşmaya yol açıyor.

         Özellikle deniz kenarında Durugöl Spor kompleksinin yanındaki arsa, Belde otelin bulunduğu arsa, Kent park ise imara açılarak şehir merkezlerindeki yeşil alanlar ortadan kaldırılıyor. Buradan bu katliama son verilmesini istiyoruz” dedi.

         Yine Büyükşehir Belediyesi deniz dolgusuyla Ordu halkını denizden uzaklaştırıyor diyen Şahin, şöyle devam etti; “Bunları yaparken hukuku da çiğniyor.Bu dolgu projelerinin Çevre Şehircilik Bakanlığının izninden sonra yapılması gerekirken onlar daha proje onaylanmadan faaliyete geçiyorlar.

         Daha önce basınımız aracılığı ile duyurmuştuk. Buradan bir kere daha sesleniyoruz. Çevre katliamına bir son verin .Atatürk’ün Ordu’ya ayak bastığı yeri, manevi değerlerimizi yok ediyorsunuz.

         Gazi Köprüsü yanında deniz dolgusu öyle bir yüksekliğe ulaşmış ki artık yaya olarak geçerken denizi göremiyorsunuz. Gelecek nesiller sizlerden hesap soracak ve benim denizim nerde diye soracaktır.!!

         Şehrin gerçek kamusal yaşam alanı olan yeşil alanlar imara açıldı ve şahıslara satıldı. Hiç bir alt yapı iyileştirilmesi yapılmadan bölge yapılaşmasını neredeyse 15 katına çıkarıyor. Ordu’yu denizden koparan bloklar yapımına izin veriliyor. Kamu vicdanı olan herkesi bu gidişata dur demesi gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu. (Ordu Yeni Haber)

                                                                          

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız