HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Kasım 2017 Perşembe Saat: 08:31

ÇAYBAŞI, KENT MEYDANINA KAVUŞUYOR

Kent Meydanları Projesi kapsamında birçok ilçeye yeni meydan kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çaybaşı ilçesinin özlemle beklediği kent meydanını tamamlamak üzere. Başkan Enver Yılmaz, fonksiyonel olarak hazırlanan projenin kısa
ÇAYBAŞI, KENT MEYDANINA KAVUŞUYOR

Kent Meydanları Projesi kapsamında birçok ilçeye yeni meydan kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çaybaşı ilçesinin özlemle beklediği kent meydanını tamamlamak üzere. Başkan Enver Yılmaz, fonksiyonel olarak hazırlanan projenin kısa bir süre içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

BU MEYDAN İLÇENİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Toplam 6 bin m2lik alan üzerine projelendirilerek çalışmalarına başlanan Çaybaşı Kent Meydanı’nın kısa süre sonra hizmete hazır hâle getirileceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Projemiz kapsamında, Çaybaşı Kent Meydanı düzenlemesi çalışmamızda okul bahçesine basketbol sahası yapıldı ve pota yerleştirildi. Atatürk büstü ve kaidesinin de yerleştirildiği meydanın muhtelif yerlerine ahşap sekizgen kamelyalar, öne eğimli ahşap kaideli beton banklar, ahşap kaideli beton saksılı banklar ve WPC çerçeveli çöp sepetleri monte edildi. Meydandaki kot sorununu estetik olarak çözmek üzere istinat duvarları oluşturuldu. Tüm duvar yüzeylerine baskı sıva ve üzerlerine ferforje korkuluklar yapıldı. Bu meydan ilçede yaşayanların buluşma noktası olacak” dedi.  

MEVCUT TÜRBE YENİLENDİ

Meydana ve kaldırımlara araç çıkışını önlemek için lazer kesimli kaldırım babaları yerleştirildiğini de belirten Başkan Enver Yılmaz, “Modern alüminyum aydınlatma direkleri ile meydanın aydınlatması yapıldı. Duvarın üst kotunda bulunan türbe yenilenerek duvarları ve zemini Ünye taşı ile kaplandı. Yine duvar yan yüzeylerinde, CNC kesim dekoratif korkuluklar yapıldı” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ÇAYBAŞI, KENT, MEYDANINA, KAVUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız