HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Kasım 2017 Perşembe Saat: 08:32

“HALKININ BEKLENTİLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

“HALKININ BEKLENTİLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

 

Altınordu Belediyesi tarafında yapılan 82 km’lik sıcak asfalt projesi çalışmaları kapsamında Karacaömer Mahallesi sıcak asfalt konforuna kavuştu.

 

Altınordu Belediyesi 2018 yılı sonuna kadar tamamlamayı planladığı 82 kilometrelik sıcak asfalt ve 152 km’lik beton yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi ekipleri bu kapsamda Karapınar Mahallesi’nden başlattığı sıcak asfalt çalışmalarına Karacaömer Mahallesi’nde devam etti. Geçtiğimiz günlerde alt yapısı tamamlanan ve sanat yapıları inşa edilen Karacaömer Mahallesi 1756, 1757 ve 1764 nolu sokaklar yapılan son çalışmayla da sıcak asfalt konforuna ulaştı.

 

 

Altınordu’da yapılan tüm çalışmaları her fırsatta yerinde incelemeye özen gösteren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Karacaömer Mahallesi 1756, 1757 ve 1764 nolu sokaklarda incelemelerde bulundu. Altınordu’yu modern bir kente dönüştürmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Başkan Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Bu kapsam da mahalle sakinlerimizin beklentileri doğrultusunda hem alt yapı hem de üst yapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. 

Şehrimizin gelişmekte olan mahallelerinden Karacaömer Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz alt yapı ve sanat yapısı çalışmalarının ardından yaptığımız son çalışmayla mahallemizi sıcak asfaltla buluşturduk. Bundan sonraki süreçte Karacaömer ve birçok mahallemizde belediye olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Altınordu’yu modern bir kent yapacağız” dedi.

 

Karacaömer Mahallesi sakinleri de yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkürlerini ilettiler.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız