HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Kasım 2017 Salı Saat: 09:24

SAHTE BİLETLERE DİKKAT!

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesinin açıklanmasının ardından sahte bilet satıcılarının her yıl olduğu gibi yeniden iş başında olabileceğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Bu yıl 61 milyon lira olarak açıkla
SAHTE BİLETLERE DİKKAT!

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesinin açıklanmasının ardından sahte bilet satıcılarının her yıl olduğu gibi yeniden iş başında olabileceğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 'Bu yıl 61 milyon lira olarak açıklanan Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi, sahtekarların iştahını kabartıyor. Vatandaşlarımız bilet alırken Milli Piyango bayilerine kayıtlı, güvenilir satıcılardan alışveriş yapmalı. Geçmiş yıllarda yaşadıkları sahte bilet olayına kanmamaları için özellikle biletlerin damgalı ve kaşeli olmasına dikkat edilmeli' dedi.

'SAHTEKARLAR HAYALLERLE OYNUYOR'

Yeni yılda zengin olma hayallerinin suya düşmemesi için Milli Piyango bileti alırken güvenilir bayilerden alışveriş yapılması gerektiğini söyleyen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 'Vatandaşlarımız her yılbaşında geleneksel olarak Milli Piyango bileti satın alıp büyük ikramiye hayali kuruyor. Kimi uğurlu rakamlarını, kimi çocuğunun doğum tarihini bulmak için tüm semt semt gezerek yılbaşı bileti arıyor. Vatandaşın hayali belki bana da çıkar diyerek zengin olmak. Ancak hayallerin suya düşmemesi için yılbaşı biletlerini alırken çok dikkatli davranmak gerek.

Bu yıl büyük ikramiye 61 milyon lira olarak açıklandı. Her sene artan ikramiyeyle birlikte umutlar katlandı. Hal böyle olunca sadece vatandaşın değil sahte bilet satanların da iştahı kabardı. Piyasaya sahte bilet süren sahtekarlar, vatandaşın hayalleriyle oynuyor. Vatandaşlarımız, bilet alırken Milli Piyango bayilerine kayıtlı, güvenilir ve bilinir satıcıları tercih etmeli. Biletlerin Milli Piyango damgalı ve kaşeli olmasına özen gösterilmeli' diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : SAHTE, BİLETLERE, DİKKAT!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız