HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Aralık 2017 Pazartesi Saat: 08:24

HİBE DESTEĞİNİ KAÇIRMAYIN!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ordu İl Koordinatörlüğü, hibe destekleri kapsamında yatırımların tamamının gerçekleşmesi halinde Ordu’ya 12 milyon TL’lik bir bütçe girdisi sağlayacak. Yatırım bütçesinin 6.088.821 T
HİBE DESTEĞİNİ KAÇIRMAYIN!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ordu İl Koordinatörlüğü, hibe destekleri kapsamında yatırımların tamamının gerçekleşmesi halinde Ordu’ya 12 milyon TL’lik bir bütçe girdisi sağlayacak. Yatırım bütçesinin 6.088.821 TL‘lik kısmı ise destekleme ödemesi olarak yatırımcılara aktarılacak.

Buna göre, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından verilen hibe desteklerini potansiyel yatırımcılarla buluşturmak amacıyla Ordu İl Koordinatörlüğü tarafından Ordu sınırları içerisinde yetkiyle faaliyette bulunacak. Kurum tarafından; 101 - Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar, 103 - Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar, 302 - Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme başlıkları altında pek çok faaliyete hibe desteği sağlanacak.

Öte yandan resmi olarak tarihi henüz belli olmamakla birlikte, yakında kurum tarafından ilan edilerek duyurulacak olan başvuru çağrı ilanı doğrultusunda Koordinatörlük tarafından başvuru kabulleri gerçekleştirilecek. Söz konusu çağrı ilanında kurum tarafından çağrı bütçesi de ilan edilecek olup; bu bütçe henüz açıklanmamıştır.

Diğer taraftan kurum tarafından IPARD 2 programı kapsamında 3. Başvuru Çağrı İlanının duyurulması ile birlikte tüm detaylar Koordinatörlükce ilan edilecek, çağrı ilanı kapsamında kurumca destek verilecek başlıklar ve bütçeleri ile ilgili bilgiler duyurulacak ve ayrıca gerçekleştirilecek tanıtım ve bilgilendirme toplantıları ile tüm potansiyel yatırımcılara detaylı olarak aktarılacak.

IPARD 2 programı kapsamında tamamlanan 2. Çağrı ilanında Ordu’da, 5 adet proje kabul edilmiş olup; yatırımların gerçekleşmesi durumunda 12.177.642,52 TL toplam yatırım bütçesinin 6.088.821 TL‘lik kısmı destekleme ödemesi olarak yatırımcılara aktarılacak. (Haber Mehmet KESKİN)

 

Anahtar Kelimeler : HİBE, DESTEĞİNİ, KAÇIRMAYIN!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız