HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Aralık 2017 Pazartesi Saat: 08:28

OSKİ, KAPATAŞ’I MASAYA YATIRDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Kabataş ilçesinde hayata geçirdiği yatırımlar ve 2018 yılında yapmayı planladığı projeler ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. KABATA
OSKİ, KAPATAŞ’I MASAYA YATIRDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Kabataş ilçesinde hayata geçirdiği yatırımlar ve 2018 yılında yapmayı planladığı projeler ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

KABATAŞ İLÇESİNDE YAPILAN YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI

Kabataş ilçesinde yapılan yatırımların masaya yatırıldığı toplantıda, özellikle 2017 yılında hayata geçirilen çalışmalar değerlendirildi. Yapılan işlerle ilgili eksik kalan noktalar ve çözüm için gerekli müdahalelerin yapılması konusunda yol haritası çizildi. Toplantının devamında Kabataş’ın geleceğe dönük içme suyu, kanalizasyon ve altyapı çalışmaları da konuşularak değerlendirildi. İlçenin köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin abonelik devri konusunda sürdürülen çalışmalar hakkında da ilgili personel ve yöneticilerden bilgi alındı.

KABATAŞ HAK ETTİĞİ ALTYAPI VE İÇME SUYU PROJELERİNE ULAŞACAK

Toplantının sonunda bir değerlendirme konuşması yapan OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, Kabataş ilçe merkezi ve birçok mahallesinin içme suyu sorununa OSKİ tarafından müdahale edildiğini söyledi. Geleceğe dönük projeler ile Kabataş’ın hak ettiği altyapı ve içme suyu yatırımlarına ulaşacağını ifade eden Genel Müdür Yardımcısı Özkan, ilçeye gerekli projelerin yapımına devam edileceğini belirtti.

OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya OSKİ İşletmeler Dairesi Başkanı İrfan Gün, Fatsa Şube Müdürü Sebahattin Çolakoğlu ile Kabataş, Aybastı, Korgan, Kumru, Çatalpınar ve Çamaş İlçe Şefleri ve ilgili teknik personeller katıldı. Kabataş Kaymakamı Emrullah Temizkan ve Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz da toplantının bir bölümüne katılarak paylaşımlarda bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : OSKİ, KAPATAŞ’I, MASAYA, YATIRDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız