HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Aralık 2017 Çarşamba Saat: 08:25

ORDU’DA, “ORTAK AKIL” TOPLANTISI

İşimiz gücümüz Ordu sloganı ve parolasıyla 2014 yılından beri mesaisini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesinde dün akşam saatlerinde, “Ortak Akıl Toplantısı” gerçekleştirildi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz
ORDU’DA, “ORTAK AKIL” TOPLANTISI

İşimiz gücümüz Ordu sloganı ve parolasıyla 2014 yılından beri mesaisini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesinde dün akşam saatlerinde, “Ortak Akıl Toplantısı” gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda ise Ordu’nun kalkınmasına yönelik faaliyetler ele alındı.

Kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen ve yazılı, görsel basınında yakından takip ettiği Ortak Akıl Toplantısının sonuç bildirgesi de OBB tarafından önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

Öte yandan OBB Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise toplantının çok yararlı geçtiğini söyleyerek, alınan kararların öncelikle Ordu’nun kalkınmasına yönelik olduğunu ifade etti.

Başkan Yılmaz, toplantının ardından yaptığı kısa değerlendirmede; “Göreve geldiğimiz günden beri gerek alt yapı gerekse üst yapı çalışmalarının yanı sıra Ordumuzun kalkınmasına yönelik yaptığımız hamleler, yapmak istediğimiz hamleler ve birlikte yapabileceğimiz hamleleri ele aldık. Bu vesile ile bize katkı sağlayan yani Ordumuza katkı sağlayan her türlü düşünceye ve projeye açık olduğumuzu ifade ettik. Aldığımız görüşler ve bize sunulan teklif ve önerilerin tamamı Ordu’nun menfaatleri yönünde olmuştur.

Hepsini kalem kalem, madde madde değerlendirip bundan sonraki rotamızı da ilimizin kalkınmasına yönelik çevireceğiz. Bu maksatla ben toplantının çok elverişli ve hayırlı geçtiğine inanıyorum. Sonuç bildirgesini de önümüzde ki günlerde vakit kaybetmeden kamuoyu ile paylaşacağız. Alınan kararlar İnşallah ilimiz için hayırlara vesile olur. (Haber: SEMRA GENÇOSMANOĞLU)

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, “ORTAK, AKIL”, TOPLANTISI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız