HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Aralık 2017 Perşembe Saat: 08:33

KARA ALTIN EL YAKIYOR!

Etkili soğuk havanın hissedildiği bugünlerde Ordu’da kışlık yakacak ürünlerinin yanına maalesef yine yanaşılamıyor. Özellikle 25 kg üzerinden torba halinde satılan Rus kömürünün torbasının da 25 TL’den satılması vatandaşları
KARA ALTIN EL YAKIYOR!

Etkili soğuk havanın hissedildiği bugünlerde Ordu’da kışlık yakacak ürünlerinin yanına maalesef yine yanaşılamıyor. Özellikle 25 kg üzerinden torba halinde satılan Rus kömürünün torbasının da 25 TL’den satılması vatandaşları hayrete düşürmeye yetiyor.

Rus Kömürünün oldukça düşük kalorili ve fiyatının da yüksek olmasına bir anlam veremeyen Ordulular, Rus kömürünün torba üzerinden 40 torbasının bir tona eşit olduğunu belirterek bir ton Rus kömürünün de böylece Bin Lira’ya tekabül ettiğini söylediler.

Kış aylarının çetin geçeceğine dikkat çeken vatandaşlar, satış fiyatlarının, normalin çok çok üzerinde olduğunu dile getirerek yetkililerin bu konuda önlem ve tedbir almalarını istediler. Linyit ve Kok Kömürü ile normal Zonguldak kömürünün de yanına hiç yanaşılamadığına dikkat çeken Ordulular, hükümetin bir an önce bu duruma müdahale etmesi konusunda görüş belirttiler.

Öte yandan Ordu’da yakacak olarak kullanılan fındık kabuğunun bir çuvalı ise 13.00 Lira olurken, Odun fiyatlarının da ton bazında 550 ila 800 Lira arasında değiştiği ortaya çıktı. Kabuk fiyatlarında zaman zaman uzun mesafeli kapı teslimatlarında ise ücrete 1-2 Lira ilave edildiği öğrenilirken, odun fiyatlarında da odunun türü ve çeşidine göre fiyatların arttığı kaydedildi. (Haber Mehmet KESKİN)

Anahtar Kelimeler : KARA, ALTIN, EL, YAKIYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız