HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Aralık 2017 Perşembe Saat: 08:45

BOZTEPE YOLU GENİŞLETİLİYOR

Ordu ilinin marka değerlerinden biri olan Boztepe üç şeritli yoluna kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Özellikle yaz aylarında, her gün binlerce vatandaşımız teleferik, özel araç ve tur otobüsleriyle Boztepemize ç
BOZTEPE YOLU GENİŞLETİLİYOR

Ordu ilinin marka değerlerinden biri olan Boztepe üç şeritli yoluna kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Özellikle yaz aylarında, her gün binlerce vatandaşımız teleferik, özel araç ve tur otobüsleriyle Boztepe'mize çıkıyor. Halkımızın konforlu bir şekilde ilimizin markası olan Boztepe’ye ulaşmasını sağlamak üzere, Boztepe yolunun genişletilmesi ve standardının yükseltilmesi için yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi, Ordu ilinin turistik alanlarının başında gelen Boztepe'ye ulaşan yaklaşık 8 km'lik yolu genişleterek 3 şeritli hâle getiriyor. Sürdürülen çalışmayla birlikte Boztepe yolu, özel araçların ve tur otobüslerinin rahatlıkla kullanabileceği 15 metrelik genişliğe ulaşıyor.

YOĞUN BİR MESAİ HARCANIYOR

Başkan Enver Yılmaz, Boztepe Teleferik İstasyonundan Nizamettin Mezarlığına kadar olan kısmın kamulaştırma ve imar planına esas arazi çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlatılan çalışmalarda önemli bir mesafe kat ettiklerini söyleyerek, “En önemli turizm merkezlerimizden biri olan Boztepe'de yapacağımız peyzaj düzenleme çalışması ile ilimizin cazibesini daha da artıracağız. Özellikle yaz aylarında, her gün binlerce vatandaşımız teleferik, özel araç ve tur otobüsleri ile Boztepe'ye çıkıyor. Görevimiz, halkımızın konforlu bir şekilde ilimizin markası olan Boztepe’ye ulaşmasını sağlamaktır. Boztepe yolunun genişletilmesi ve standardının yükseltilmesi için yoğun bir mesai harcıyoruz” diye konuştu.

KONFORLU BİR YOL ORTAYA ÇIKACAK

Toplam uzunluğu 7 bin 015 metre olan yolun 1,5 km’sinde sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını belirten Başkan Yılmaz, “Yolumuzun 1 km’lik kısmı şu anda sıcak asfalta hazırlanıyor. Bu kapsamda kazı dolgu, zemin iyileştirme ve PMT serim çalışmaları devam ediyor. Hedefimiz, yolun 1 km’lik kısmını hava şartlarının uygun olması durumunda sıcak asfaltla kaplamak. Güzergâh boyunca sanat yapıları imalatımız tamamlandı, 21 bin m3 taş duvar imalatı ve 50 metre menfez imalatı yapıldı. Çalışmalarımız tamamlandığında sıcak asfaltı, kaldırımı, V kanalı, duvarları, bariyerleri ve aydınlatmalarıyla son derece konforlu bir yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler : BOZTEPE, YOLU, GENİŞLETİLİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız