HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Aralık 2017 Cuma Saat: 09:32

Burger King, Ünye AVM’de hizmete başladı

Burger King®, hızlı servis sektöründe TAB Gıda kalitesini güçlü franchise sistemiyle tüm Türkiye’ye yaymaya devam ediyor. Ordu Ünye AVM’de yeni açılan rastoranıyla perakende zincirine bir halka daha ekleyen Burger King, lezzet düşkün
Burger King, Ünye AVM’de hizmete başladı

Burger King®, hızlı servis sektöründe TAB Gıda kalitesini güçlü franchise sistemiyle tüm Türkiye’ye yaymaya devam ediyor. Ordu Ünye AVM’de yeni açılan rastoranıyla perakende zincirine bir halka daha ekleyen Burger King, lezzet düşkünlerine hizmet vermeye başladı.

Türkiye hızlı servis restoran sektörünün lider markası TAB Gıda güvencesiyle Burger King, lezzet ağını genişletmeyi sürdürüyor.  Burger King®, güçlü franchise sistemiyle Ordu Ünye AVM’deki yeni restoranını onlarca çeşit menü alternatifleriyle hamburger severlerin hizmetine sundu.

TAB Gıda Franchising Müdürü İlhan Erkan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Burger King®’in ana geliştirici ve üretici haklarını alarak Türkiye’ye getirmemizle başlayan süreçte bugün Burger King’in dünyadaki en büyük master franchisee’si konumundayız. Türkiye genelinde 70’ten fazla ilde 600’den fazla Burger King restoranımız bulunuyor.

Başarımızın temelinde uluslararası kalite ve hijyen standartlarında üretim ve hizmet anlayışı yatıyor. Hızlı servis restoran zinciri kategorisinde dünyada eşi benzeri olmayan bir gıda ekosistemimiz var. TAB Gıda markalarının sektördeki gücü, yatırımcılarımıza hazır sistem içerisinde yatırım yapma imkânı sağlıyor. Bu alanda yatırım yapmayı planlayan girişimcilere kapımız açık.” (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : Burger, King, Ünye, AVM’de, hizmete, başladı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız