HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Aralık 2017 Cumartesi Saat: 09:53

ORDU, EĞİTİMİN PATRONUNU AĞIRLADI

Milli Eğitim Bakanı (MEB) İsmet Yılmaz, çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu’ya geldi. Ordu Giresun Havalimanında, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Ta
ORDU, EĞİTİMİN PATRONUNU AĞIRLADI

Milli Eğitim Bakanı (MEB) İsmet Yılmaz, çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu’ya geldi. Ordu Giresun Havalimanında, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Tarık Yarılgaç ve il protokolü tarafından karşılanan Bakan Yılmaz, ziyaretleri çerçevesinde önce Ordu Üniversitesi, “Emin Çetinceviz Merkez Kütüphanesi ile Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezi”nin açılış törenine katıldı.

ODÜ yerleşkesinde ki açılış töreninin ardından AK Parti Ordu İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Yılmaz, burada İl Başkanı Uğur Çelenk ve partilileri ile istişarelerde bulunduktan sonra ülkenin içerisinde bulunduğu koşullar üzerine birlik ve beraberliğin pekiştirlmesine dikkat çekti.

Parti ziyaretinin ardından Ordu Valiliğini ziyaret eden Bakan Yılmaz, burada da Vali Seddar Yavuz’dan, Ordu’da eğitim alanında yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra eksikliklerin tamamlanması içinde notlar alarak kısa sürede çözüme gidileceği ve eğitimde kalitenin artırılması ve çıtanın yükseltilmesi için her türlü desteğin verileceğini belirtti. Bakan Yılmaz, ziyaretlerinin son durağında ise Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a konuk oldu. Başkan Enver Yılmaz ile görüş alışverişinde bulunan Bakan Yılmaz, akşam saatlerinde ise Ordu Giresun Havalimanından tekrar Ankara’ya döndü.  (ORDU YENİ HABER)

Anahtar Kelimeler : ORDU, EĞİTİMİN, PATRONUNU, AĞIRLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız