HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Aralık 2017 Cumartesi Saat: 09:55

YILMAZ: “EN BÜYÜK DESTEĞİMİZ HALK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
YILMAZ: “EN BÜYÜK DESTEĞİMİZ HALK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, “Hayata geçen hizmetlerimiz ve devam eden projelerimizin tamamlanmasıyla birlikte Karadeniz’in parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz. Halkımızın verdiği destek, çalışmalarımızdaki en büyük enerjimizdir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıda, ihtisas komisyonlarından gelen raporlar ile dairelerden gelen teklifler görüşüldü.

BAŞKAN YILMAZ, “320 MİLYON TL BORÇ DEVRALMIŞTIK”

Gündem maddelerine geçmeden önce Başkan Enver Yılmaz, Meclis üyelerine yaptığı açıklamada Ordu Büyükşehir Belediyesinin bugün itibarıyla sıfır borçla hizmetlerini yürüttüğünü söyledi.

320 milyon TL’lik borç ile devraldıkları Büyükşehir Belediyesini bugün itibarıyla sıfır borçlu bir hâle getirdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “2014 yılında 200 milyon TL eski Ordu Belediyesinden ve 100 milyon TL de ilçe belediyelerinden gelmiş olup, toplam 320 milyon TL’lik borç ile devraldığımız Büyükşehir Belediyemizin borçlarını bugün sıfırladık. Geride bıraktığımız üç buçuk yıl içerisinde 360 milyon TL yola ve 150 milyon TL su ve kanalizasyona yatırım yapmamıza rağmen, 2017 yılı itibarıyla Büyükşehir Belediyemizi borçsuz hâle getirdik” dedi.

“HALKIMIZIN DESTEĞİ EN BÜYÜK ENERJİMİZDİR”

Artık kararları daha rahat bir şekilde alabildiklerini ve yatırım planlamalarını da sorunsuz bir şekilde yürüttüklerini belirten Başkan Enver Yılmaz, “Biz kendi ayaklarımız üzerinde durabilen, Türkiye’de ölçeğinde en iyi hizmetleri veren bir Büyükşehir Belediyesiyiz. Bize bu süreçte destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Geride bıraktığımız 3,5 yıl içerisinde geleceğin Ordu’sunu inşa etmek için var gücümüzle çalıştık. Hayata geçen hizmetlerimiz ve devam eden projelerimizin tamamlanmasıyla birlikte Karadeniz’in parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz. Halkımızın verdiği destek, çalışmalarımızdaki en büyük enerjimizdir. Ordu’da değişim ve dönüşüm devam edecek ” diye konuştu.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Meclis toplantısı, 11 Ocak 2018 tarihinde saat 14.00’te toplanmak üzere sona erdi. (Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : YILMAZ:, “EN, BÜYÜK, DESTEĞİMİZ, HALK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız