HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Aralık 2017 Cumartesi Saat: 09:58

OBBKT İLGİ GÖRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, yeni sezon oyunlarında büyük ilgi görüyor. “Misafir” adlı yetişkin oyununda yaklaşık 4 bin, “Oyunun Adı Kül Kedisi” adlı çocuk oyununda ise yaklaşık 6 bin 500 seyirciye ulaşan OBBK
OBBKT İLGİ GÖRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, yeni sezon oyunlarında büyük ilgi görüyor. “Misafir” adlı yetişkin oyununda yaklaşık 4 bin, “Oyunun Adı Kül Kedisi” adlı çocuk oyununda ise yaklaşık 6 bin 500 seyirciye ulaşan OBBKT, yetişkin oyununda kamu kurum ve kuruluşları ve çocuk oyununda ise ilköğretim okulları için özel sahne almaya devam ediyor.

KURUM VE KURULUŞLARDAN YOĞUN TALEP VAR

Ordu’nun önemli bir marka değeri ve ülkemizde tiyatro denince ilk akla gelen kurumlarından biri olan OBBKT, 2017-2018 tiyatro sezonunda da seyircinin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Sergiledikleri performans ile büyük küçük herkesin takdirini kazanan OBBKT, yeni sezonda da “Misafir” adlı yetişkin oyunuyla il ve ilçelerde bugüne kadar toplam 28 oyun sahneleyerek 3 bin 772 seyirciye ulaştı. Salı ve Cuma günleri saat 20.00’de OBBKT’de sanatseverlerle buluşan oyun, talep gelmesi durumunda kurum ve kuruluşlara da özel gösterim sunuyor.  

ÇOCUK OYUNU İKİ SEANSA ÇIKARILDI

Küçük izleyiciler için hazırlanan “Oyunun Adı Kül Kedisi” adlı oyunda ise ilköğretim okulları başta olmak üzere izleyenlerden büyük ilgi gören OBBKT, il ve ilçelerde bu oyunu sahnelemeye devam ediyor. Ordu’nun Altınordu ilçesinde OBBKT salonunda her Çarşamba günü saat 13.00’te sahnelenen oyun, gelen yoğun talep üzerine iki seansa çıkarılarak 10.00 ve 13.00 saatlerinde sahnelenmeye devam ediyor. Toplam 33 kez sahneye koyulan oyunu bugüne kadar yaklaşık 6 bin 500 seyirci izledi.

YENİ YETİŞKİN OYUNUNUN ADI “ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI”

OBBKT sezonun ikinci yetişkin oyunu için ise hazırlıklarını sürdürüyor. Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı ve Bülent Öztürk’ün yönettiği “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyunun provalarına aralıksız devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, yeni oyunu 15 Ocak 2018 tarihinden itibaren tiyatroseverlerle buluşturmayı planlıyor. 

Anahtar Kelimeler : OBBKT, İLGİ, GÖRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız