HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Aralık 2017 Pazar Saat: 09:54

“HEDEFİMİZ OLİMPİYATLARA KATILMAK”

Yaklaşık 700 lisanslı sporcusu bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, coşkulu bir törenle yeni sezon açılışını gerçekleştirdi. Başkan Enver Yılmaz, hedeflerinin 2020 olimpiyatlarına katılacak başarılı sporcular yetiştirm
“HEDEFİMİZ OLİMPİYATLARA KATILMAK”

Yaklaşık 700 lisanslı sporcusu bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, coşkulu bir törenle yeni sezon açılışını gerçekleştirdi. Başkan Enver Yılmaz, hedeflerinin 2020 olimpiyatlarına katılacak başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

Altınordu ilçesi Atatürk Spor Salonunda düzenlenen sezon açılış törenine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Genel Sekreter Bülent Civelek, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Belediye Başkanları, Daire Başkanları, sporcular ve aileleri katıldı.

ÇOK İYİ BİR EKİP KURDUK

Sezon açılışında konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak çok iyi bir ekip kurduklarını ve 700 civarında lisanslı sporcularının bulunduğunu söyleyerek, “Yaklaşık 700 sporcumuzun bulunduğu güreş, judo, taekwondo, yüzme, satranç ve tenis branşlarımızın sezon açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ordu ilimizde sportif faaliyetlerin gelişmesi amacıyla birçok Büyükşehirde bulunmayan iyi bir ekip kurduk. Futbol haricinde başta salon sporları olmak üzere diğer spor branşlarına da önemli katkılar sunuyoruz. İlimizde salon sporlarının gelişmesi için önümüzdeki yıl 6 kapalı spor salonunu gençlerimizin hizmetine sunacağız. Salon sporlarının bir önemi de buralardan yetişen gençlerin hem topluma hem de memleketine faydalı bireyler olarak yetişmesidir. Her bir sporcumuz bizim evladımız gibidir ve bize emanettir. Üniformalarından tutun da güvenlikleri ve ulaşımlarına kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

HEDEFİMİZ OLİMPİYATLARA KATILMAK

Hedeflerinin ulusal ve uluslararası müsabakalarda Ordu ilini ve Türkiye’yi başarıyla temsil edecek sporcular yetiştirmek olduğunu söyleyen ve bu konuda sporculardan söz alan Başkan Yılmaz, “Ulusal şampiyonalarda, 2018 Avrupa Şampiyonası ve 2020 Olimpiyatları’nda madalya kazanma konusunda sporcularımıza sonuna kadar destek olacağız. Öncelikle nasip olursa Recep Kara’dan Kırkpınar Başpehlivanlığını tekrar kazanmasını bekliyoruz. Sonrasında ise 2020 yılında yapılacak olimpiyatlara, Ordu’muzdan en az üç farklı branşta sporcuyla katılmak istiyoruz. Biz sporcularımızın a’dan z’ye bütün ihtiyaçlarını karşılayacağız. Onlara en iyi salonları, hocaları ve imkânları sunacağımıza söz veriyoruz. Sporcularımızın olimpiyatlarda şanlı Türk bayrağını dalgalandırmasını istiyoruz” diye konuştu.

ORDU BÜYÜKŞEHİR SPOR KULÜBÜ, BÜYÜK BİR EKSİKLİĞİ TAMAMLAYACAK

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün ilde eksikliği hissedilen büyük kulüp ihtiyacını karşılayacağını belirterek, “Bir Ordulu olarak, yıllardır ilimizde görmediğimiz ve özlemle beklediğimiz bir atmosferi yaşamanın mutluluğu içerisindeyim. Ordu’da yetişen ve uluslararası başarı elde eden birçok sporcumuz var ancak böylesine büyük bir kulübün eksikliğini hissediyorduk. Bir sporcunun ihtiyacı olan bütün imkânları gençlerimize sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

 ÖNCE İNSAN, SONRA BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Recep Kara, öncelikli hedeflerinin insan ve sonrasında ise başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu belirterek, “Başkanımız Enver Yılmaz’ın destekleriyle Nisan ayında kurduğumuz Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak, güreş, judo, taekwondo, yüzme, satranç ve tenis branşlarında toplam 698 lisanslı sporcu ile faaliyet göstermekteyiz. Öncelikle ahlaklı, vatanı ve milletini seven ve bu topraklara âşık gençler yetiştireceğiz. Sonrasında da inşallah ilimiz ve ülkemizi uluslararası alanlarda başarıyla temsil etmek ve geleceğin Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonlarını bu salonlardan çıkarmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Ordu ilinde salon sporlarının gelişmesinde emeği geçenlere ve şampiyon sporculara Başkan Enver Yılmaz tarafından plaket takdim edildi ve farklı branşlardaki sporcular gösteri yaptı. Açılış töreni, Başkan Yılmaz’ın tüm sporcularla hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız