HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ocak 2018 Salı Saat: 08:28

Toplu taşıma gün sayıyor

Ordu, Şubat ayında toplu ulaşım sistemine geçeceği günü sabırsızlıkla beklerken, vatandaşlar ise bu sisteme nasıl alışacaklarını düşünüyor. Yeni sistemle birlikte durak harici indir-bindir kaldırılırken, müsait bir yerde indirimis
Toplu taşıma gün sayıyor

Ordu, Şubat ayında toplu ulaşım sistemine geçeceği günü sabırsızlıkla beklerken, vatandaşlar ise bu sisteme nasıl alışacaklarını düşünüyor. Yeni sistemle birlikte durak harici indir-bindir kaldırılırken, müsait bir yerde indirimisin sözü de tarihe karışacak.

Yeni sistemle birlikte vatandaşlara kolaylıklarda sağlanacak. Toplu taşımada elektronik kart sistemi olacak. Akıllı telefonlara yüklenebilen programlar sayesinde hangi otobüsün kaç dakikada geleceği görülebilecek. Otobüslerde bekleme süresi iki buçuk dakika olacak ve vatandaşlar duraklarda uzun süre beklemeden hızlı toplu ulaşım hizmetinden faydalanacak.

Bu arada 322 araçla hizmet veren mevcut dolmuş hatlarının yeni sistemle birlikte 177 yeni ve modern araçla halkın hizmetine sunulacak.

Tamamlanan dönüşümle birlikte, hem konforlu bir ulaşım sağlanacak hem de şehir içerisindeki trafik yoğunluğunun önüne geçilecek.
300 araç yerine 177 araç

Yeni sistemle birlikte 322 adet aracın 161 adedi 5,5-8 m aralığında, 16 adedi 8-10 m aralığında olmak üzere toplam 177 araca dönüştürülmesi sağlanacak ve Cumhuriyet Meydanı araçların toplanma merkezi olacak. 20 kapalı durak ile 400'e yakın durağın montaj çalışmaları ise tamamlandı.

Öte yandan yeni düzenlemelerle birlikte şehir trafiğinin nefes alacağı ve vatandaşların daha konforlu araçlarla merkezler arası ulaşımının sağlanacağı hedefleniyor. (Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : Toplu, taşıma, gün, sayıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız