HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ocak 2018 Çarşamba Saat: 07:53

Ordu, EMİTT Fuarı’na Hazırlanıyor

Ordu, 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı(EMİTT)’nda bu yılda yerini alacak.
Ordu, EMİTT Fuarı’na Hazırlanıyor

Ordu, 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı(EMİTT)’nda bu yılda yerini alacak.

Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslararası turizm fuarı olan EMİTT, 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul TÜYAP-Beylikdüzü Fuar alanında, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla sektörün en büyük buluşmasına 22. kez merhaba diyecektir.

EMİTT Fuarıyla ilgili açıklamada bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, “Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT Fuarı ülkemiz turizminin çeşitlendirilmesi, sahip olduğumuz turizm değerlerinin tanıtılması, iç pazarın harekete geçirilmesi, ülkemizin sanayi ürünlerinin tanıtılarak potansiyel Pazar ülkelerinden pay alınması ve Ülkemizin uluslararası turizm trafiğinin yönlendirildiği bir merkez haline getirilmesi açısından önemli bir fırsattır. 80’in üzerinde ülkeden 5.000 firma ve markayı bir araya getirmeyi hedefleyen EMİTT 2018, geçen yıla oranla katılımcı sayısını şimdiden yüzde 25 artırmıştır” dedi.

Turizm sektörüne ışık tutan EMITT, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında düzenleneceğini belirten Toparlak, “Fuar, her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli etkinliklere ev sahipliği yapacaktır. Hosted Buyer (davetli tur operatörü) Programı’nın bu yıl da devam ettiği fuar, turizm sektörü temsilcilerine uluslararası alanda iş geliştirme, yeni satın alma, yeni iş ve iş birliği fırsatları yaratıyor. Program dahilinde Asya, Avrupa, Uzakdoğu ve Latin Amerika ülkelerinden 550 davetli tur operatörünün katılması bekleniyor” diye konuştu.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla Ordu Valiliği’nin EMİTT Fuarı’nda yerini alacağını ifade eden Toparlak, “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, ilimizin sahip olduğu turizm potansiyelinin, kültürel değerlerinin ve sanayi ürünlerinin tanıtımı açısından son derece önem arz etmektedir. Bu zamana kadar katıldığımız fuarların neticesinde gerek yerli ve yabancı turist sayısında ve gerekse yapılan yatırımlarla İlimiz önemli ölçüde seviye kat etmiş bulunmaktadır. İlimizin tanıtımının yapılacağı 12. salonda bulunan standımıza hemşerilerimizi davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : Ordu, EMİTT, Fuarı’na, Hazırlanıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız