HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ocak 2018 Cumartesi Saat: 09:27

“İYİ BİR TATİL GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM”

Ordu Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. kanaat döneminin sona ermesi münasebetiyle mesaj yayınladı.
“İYİ BİR TATİL GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM”

 

Ordu Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. kanaat döneminin sona ermesi münasebetiyle mesaj yayınladı.

 

             Müdür Baş mesajında şu ifadelere yer verdi:  Bugün itibari ile ilimiz genelinde 548 okulda 9.171 öğretmen ve 131.428 öğrencimizle 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. kanaat döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu süre içerisinde göstermiş olduğunuz üstün gayret ve çalışmalarınızdan dolayı her birinizi en içten duygularımla kutluyorum.  Bir eğitim öğretim yılı ilk döneminin sonuna geldiniz. Çok çalıştınız, gayret gösterdiniz, yoruldunuz. Sevgili yavrularımız, hepinizi çalışmalarınız ve başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Büyük bir heyecanla beklediğiniz ve bir dönem boyunca çalışarak almayı hak ettiğiniz karneleriniz, aslında sadece bu yarıyılda eğitimini aldığınız derslerdeki başarınızın seviyesini gösteriyor. Dolayısıyla karneniz sizin şahsiyetinizin, insani değerlerinizin ya da zekânızın göstergesi değil; sadece dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve sergilediğiniz gayretin belgesidir.

 

2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak karne heyecanını yaşadığımız bu günde, notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi canlı tutarak iyi bir tatil geçirmenizi diliyor, tatil sürecinde daha fazla kitap okumanızı,  spor, kültürel ve sanat alanlarında faaliyetlerde bulunmanızı tavsiye ediyorum. Biz çocuklarımızın her şeyden önce iyi bir evlat, iyi bir vatandaş; nihayetinde de iyi bir insan olmasını arzuluyoruz. Bunu en az akademik başarıları kadar önemsiyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı, huzurlu, başarılı ve ayakları yere sağlam basan bireyler olarak yetişmelerinde hiç şüphe yok ki sizlerin emekleri yadsınamaz. Öğrencilerimizin karnelerini aldıkları bu günde onlara verdiğiniz olumlu desteğin, özgüvenlerini olumsuz yönde etkileyecek yaklaşımlardan uzak durmanızın, yapıcı, destekleyici tutumlar sergilemenizin arzu edilen güzel sonuçlara ulaşılmasında önemli bir yeri olduğuna inanıyorum.

         Karnelerin; ulaşılması gereken bir amaç değil, başarının değerlendirilmesi konusunda bir araç olduğunun unutulmayarak, karne notları nasıl olursa olsun, çocuklarımıza güvenmeli, onları cesaretlendirmeli, eksikliklerini tamamlamaları için gereken katkıyı hep beraber sağlamalı, hiçbir karnenin çocuklarımız kadar değerli olmadığını asla unutmamalıyız. Bu vesileyle çocuklarınızla birlikte sağlıklı, huzurlu ve verimli bir tatil süreci geçirmenizi ümit ediyorum.

Eğitim ve öğretim hayatında öğrencilerimize en yakın mesafede duran, onlarla sıkı bir iletişim içinde olan tüm yönetici ve öğretmenlerimize, öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak amacıyla yaptıkları tüm özverili çalışmalar için; ayrıca bu dönemi başarılı ve sorunsuz olarak tamamladıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyor; çalışmalarınızın gelecek başarılara ışık tutmasını diliyorum.

         Milli Eğitim camiasının kıymetli bireyleri olan siz öğretmenlerimizden isteğimiz; nitelikli eğitimin her öğrencimize en üst seviyede kazandırılması ve bunun için çaba gösterilmesidir. Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlere sahip özgüvenli yetişmeleri, kendilerinden emin olarak yarınlara adımlarını sağlam atabilmeleri ve kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmeleri bizim için oldukça önemlidir. Çocuklarımızın yetişmesinde emeğinizin, gayretinizin ne kadar önemli olduğunu biliyor, eğitim öğretim yılı birinci dönem süresince özverili çalışmalarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız