HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Şubat 2018 Pazar Saat: 07:31

“Burası sizlerin evi”

Çaybaşı, Gülyalı, Akkuş, Aybastı ve Mesudiye ilçelerinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerinden oluşan 25 kişilik bir grubu, Vali Konağı’nda ağırlayan Bayan Yavuz, “”Burası sizlerin evi. Ne zaman isterseniz kapımız her dai
“Burası sizlerin evi”

Çaybaşı, Gülyalı, Akkuş, Aybastı ve Mesudiye ilçelerinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerinden oluşan 25 kişilik bir grubu, Vali Konağı’nda ağırlayan Bayan Yavuz, “”Burası sizlerin evi. Ne zaman isterseniz kapımız her daim açıktır. Şehitlerimizin değerli aileleri, gazi yakınlarımız ve engelli ailelerimiz sizleri burada ağırlamaktan, sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu özellikle bilmenizi isterim” dedi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, İlçelere ikamet eden şehit,  gazi ve engelli ailelerini Vali Konağı'nda ağırlamaya devam ediyor.

Altınordu ilçe merkezinde ikamet eden tüm şehit ve gazi yakınlarını Vali Konağında ağırlayan Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ordu’nun diğer ilçelerinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerini de Vali Konağı’nda misafir ediyor.

Bayan Yavuz, Çaybaşı, Gülyalı, Akkuş, Aybastı ve Mesudiye ilçelerinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerinden oluşan 25 kişilik bir grubu, Vali Konağı’nda ağırladı.

Valilik Konağı'na gelen şehit, gazi ve engelli ailelerini kapıda karşılayan Bayan Yavuz, Çaybaşı, Gülyalı, Akkuş, Aybastı ve Mesudiye ilçelerinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelere çeşitli ikramlarda bulunarak, hal ve hatırlarını sordu.

Şehit,  gazi ve engelli aileleri ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Selda Yavuz, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarının mesajını verdi.

Selda Yavuz, ”Burası sizlerin evi. Ne zaman isterseniz kapımız her daim açıktır. Şehitlerimizin değerli aileleri, gazi yakınlarımız ve engelli ailelerimiz sizleri burada ağırlamaktan, sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu özellikle bilmenizi isterim. Tüm ilçelerimizde ikamet eden şehit,  gazi ve engelli ailelerimizi Vali Konağı’nda misafir edeceğiz. Amacım, sizleri daha yakından tanımak, acılarınızı bir nebze olsun hafifletebilmektir” diye konuştu.

Şehit, gazi ve engelli ailelerinin sorun, istek ve taleplerini de dinleyerek not alan Bayan Yavuz, ”Herhangi bir sıkıntınız olduğunda hiç çekinmeden bize iletmenizi isterim. Sıkıntılarınızı giderme, sorunlarınızı çözüme kavuşturma noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş tüm şehitlerimizin emanetlerinin başımızın üstünde yeri var” diye konuştu.

Çaybaşı, Gülyalı, Akkuş, Aybastı ve Mesudiye ilçelerinden gelen şehit, gazi ve engelli aileleri, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un daveti dolayısıyla çok memnun kaldıklarını ve Vali Konağı’na ilk defa geldiklerini söyleyerek, ”Sayın Valimiz Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz Hanımefendi bizlerle çok yakından ilgilendi. Yakın ilgisi, şefkati bizlere değer verdiğini gösteriyor. Unutulmadığımızı, hatırlandığımızı gördük. Çok teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : “Burası, sizlerin, evi”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız