HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2018 Pazartesi Saat: 08:16

ARAÇLAR YENİ GÜZERGAHLARDA ÇALIŞACAK

  Altınordu ilçesinde hayata geçirilen Toplu Ulaşımda Modern Dönüşüm Projesi’yle toplu taşımada bir devir kapandı. Bugünden itibaren yeni toplu taşıma araçları, yeni güzergahlarda çalışmaya başlayacak.   2 Şubat Cuma günü b
ARAÇLAR YENİ GÜZERGAHLARDA ÇALIŞACAK

 

Altınordu ilçesinde hayata geçirilen Toplu Ulaşımda Modern Dönüşüm Projesi’yle toplu taşımada bir devir kapandı. Bugünden itibaren yeni toplu taşıma araçları, yeni güzergahlarda çalışmaya başlayacak.

 

2 Şubat Cuma günü binlerce vatandaşın katılımıyla hizmete giren toplu ulaşım sisteminde uyum dönemi bitiyor. Başkan Enver Yılmaz’ın hizmete alma töreninde, vatandaşların yeni sistemi tanıması ve mağdur olmaması için belirli bir geçiş dönemi öngördüklerini açıklamasının ardından, toplu taşıma araçları eski güzergahlarda çalışmaya devam ediyordu.

 

Aradan geçen sürede vatandaşlar yeni araçları tanıma, güzergahları öğrenme ve sistemin nasıl çalışacağını anlama fırsatı yakaladı. Bir taraftan kişiye indirimli ve ücretsiz kartlar basılarak sahiplerine verilirken diğer taraftan  da çok sayıda bayi vasıtasıyla tam kartlar da vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Yaklaşık on gündür süren geçiş dönemi sona erdi. 12 Şubat Pazartesi gününden itibaren eski güzergahlar iptal edilecek ve toplu ulaşım hizmeti yeni güzergahlarda, yeni toplu taşıma araçlarıyla verilecek.

 

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yeni sisteme tam olarak adapte olabilmesi için internet sitesinden, sosyal medya hesaplarından ve diğer iletişim kanallarından yeni toplu ulaşım sisteminin detaylarıyla ilgili bilgilendirme ve tanıtım çalışmalarına devam edecek. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ARAÇLAR, YENİ, GÜZERGAHLARDA, ÇALIŞACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız