HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Şubat 2018 Cumartesi Saat: 07:46

OBB’DEN MUHTAR DERNEKLERİNE DESTEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla kurulan muhtar derneklerine destek oldu.  Kamu hizmetlerinin yürütülmesi konusunda, devletin en uç noktadaki temsilcileri olan muhtarlara yönelik
OBB’DEN MUHTAR DERNEKLERİNE DESTEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla kurulan muhtar derneklerine destek oldu.

 Kamu hizmetlerinin yürütülmesi konusunda, devletin en uç noktadaki temsilcileri olan muhtarlara yönelik Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları devam ediyor. Muhtarların iş ve işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla bünyesinde Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığını kuran Büyükşehir, şimdi de Mesudiye, Fatsa, Kabataş, Aybastı, Korgan, İkizce ve Çaybaşı Muhtarlar Derneklerine teknolojik ekipman ve ofis mobilyası desteği sağladı.

 Bu kapsamda her bir derneğe çalışma masası, çalışma koltuğu, misafir sehpası, misafir koltuğu, masaüstü bilgisayar ve çok fonksiyonlu yazıcı teslim edilerek kullanıma sunuldu.

 Korgan Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Dere, Büyükşehir Belediyesinin desteği sayesinde üyelerine daha iyi fiziki ve teknolojik imkânlar sunabileceklerini belirterek, “Dernek olarak, muhtarlarımıza daha iyi şartlarda hizmet sunabilmek adına bazı noksanlarımız vardı. Büyükşehir Belediyemiz tarafından bu eksikliklerimiz tespit edilerek giderildi. Büyükşehir’imizin diğer hizmetlerinden memnun olduğumuz gibi derneğimize sunduğu bu katkılar da bizi son derece memnun etti.

Bu vesileyle, muhtarlarımıza vermiş olduğu önem ve derneğimize sunduğu katkılardan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : OBB’DEN, MUHTAR, DERNEKLERİNE, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız