HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Şubat 2018 Pazar Saat: 10:25

HİBE PROJELERİ ANLATILDI

Ulubey İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) organizasyonunda IPARD II 3. Çağrı Döneminde uygulanmakta olan hibe projeleri hakkında Ulubey ilçemizde bilgilendirme toplantısı
HİBE PROJELERİ ANLATILDI

Ulubey İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) organizasyonunda IPARD II 3. Çağrı Dönemi'nde uygulanmakta olan hibe projeleri hakkında Ulubey ilçemizde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ulubey Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, TKDK Ordu İl Koordinatörü Ethem Gözkonan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilal Çelik, Ziraat Odası Başkanı Akif Atlı, Sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile esnafları ve üreticiler katıldı.

TKDK Ordu İl Koordinatörü Ethem Gözkonan tarafından yapılan sunumda tarım sektöründe ve kırsal alanda faaliyet gösteren üreticilere özel sektörün ve potansiyel yatırımcıların desteklenmesi ile ilgili proje başlıkları konusunda ayrıntılı bilgiler verildi. Bilgilendirme toplantısı, soruların cevaplandırılması ile sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler : HİBE, PROJELERİ, ANLATILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız