HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Şubat 2018 Salı Saat: 09:26

“KAN HER ZAMAN İHTİYAÇTIR”

Ak Parti Fatsa İlçe Teşlikatının kan bağışı kampanyasına destek veren Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Özellikle Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla yapılan bu kan bağışı kampanyasına tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.
“KAN HER ZAMAN İHTİYAÇTIR”

Ak Parti Fatsa İlçe Teşlikatının kan bağışı kampanyasına destek veren Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Özellikle Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla yapılan bu kan bağışı kampanyasına tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.” dedi.

  Ak Parti Fatsa İlçe Teşkilatı Kızılay Genel Merkezi tarafından Fatsa’ya gönderilen kan bağışı tırında kan verme kampanyasına katıldı. Hükümet Konağı önünde 15 Temmuz Özgürlük Meydanında bulunan tırda gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’da destek verdi.

 Kan bağışı öncesinde yapılan açıklamalarda ilk konuşmayı yapan Fatsa Kızılay Dernek Başkanı Erdi Şevketoğulları, “Özellikle şu son dönemde ülkemizin içinde bulunduğu durumda Mehmetçiklerimiz için stoklarda kan olması gerekiyor. Bu anlamda Ak Parti teşkilatı olarak duyarlı bir davranış gösterdi,  örnek oldu. Ben Ak Parti İlçe Başkanımıza, Fatsa Belediye Başkanımıza tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 “İNŞALLAH FATSA'DA KIZILAY'A KAN VERME NOKTASINDA SEVİYE EN ÜST NOKTAYA ULAŞIR”

 Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ise kan verme kampanyasına yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve kadın kolları ile katıldıklarını ifade ederek, “İnşallah bu bir başlangıç olsun. İnşallah Fatsa'da Kızılay'a kan verme noktasında seviye en üst noktaya ulaşır. Kızılay dernek başkanımız Erdi Şevketoğullarına ve Fatsa Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Anlayan’a teşekkür ediyorum. İnşallah karınca kararınca Mehmetçiğimize destek oluruz ve hayırlısıyla verdiğimiz kanlar yerine ulaşır. Ben tekrar bu kampanyayı düzenleyenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’da yaptığı konuşmada kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla bir arada olduklarını söyleyerek, “Özellikle Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla yapılan bu kan bağışı kampanyasına tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Kan bugünde, yarında her zaman ihtiyaç olan bir şey. Acil bir durum olmasa da her ne kadar stoklarda olması gereken bir durum, özellikle bunu belirtmek istiyorum. Kan verebilecek sağlık açısından buna uygun, bu işe gönüllü bütün hemşerilerimizi buraya davet ediyorum. Buradan başta Afrin'deki askerlerimiz olmak üzere onlara da manevi destek olmak anlamında bir gönül bağı köprüsü oluşturacağımıza inanıyorum. Bir defa daha hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim onlara da kaza bela göstermesin.” dedi. 

 

Anahtar Kelimeler : “KAN, HER, ZAMAN, İHTİYAÇTIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız