HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Şubat 2018 Çarşamba Saat: 10:05

PAZAR; “HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar, olağan genel kurul kongresinin ardından yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyaretini Ordu Barosuna gerçekleştirdi.
PAZAR; “HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar, olağan genel kurul kongresinin ardından yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyaretini Ordu Barosuna gerçekleştirdi.

Ordu Barosu Başkanı Haluk Murat Poyraz ve Baro yönetim kurulu tarafından karşılanan Başkan Şenol Pazar ve beraberinde ki heyet burada ülke ve Ordu gündemi konuları hakkında istişarelerde bulundular.

Başkan Şenol Pazar, yaptığı açıklamada; "Bugün ilk ziyaretimizi öncelikle ve özellikle Ordu Barosuna yapmak istedik. Çünkü Türk kelimesinin ve Türklük kavramının önemine önem veren ve sahip çıkan Türkiye Barolar Birliğine bizlerde koşulsuz destek verdiğimizi ifade etmek için buradayız.

Türk ve Türkiye paydamızda bizlerde İYİ Parti olarak bu değerlerimize sahip çıkan ve arkasında duran Barolarımız gibi bütün sivil toplum kuruluşlarının (STK) yanında olacağımızın bilinmesinde fayda görüyoruz.

Türkiye Barolar Birliğinin yok edilerek Türkiye'de baroların dernekleştirilmesi projesine de  şiddetle itiraz ediyoruz. Parti olarak parlamenter demokrasiyi hukukun üstünlüğünü ve kuvvetler ayrılığını savunmaya devam edeceğiz.

Türkiye Barolar Birliğinin vermiş olduğu bağımsız yargı mücadelesine sonuna kadar destek olacağız. Hükümetin, Türkiye Barolar Birliğine yaptığı bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve reddediyoruz. Türkiye Barolar Birliğinin yok edilerek Türkiye'de baroların dernekleştirilmesi projesine şiddetle itiraz ediyoruz. Eğer hükümet, bu projesinde başarılı olursa biliyoruz ki Türkiye'de avukatlık sistemi darmadağın olacak, feodallaşacak, dernekleşecek ve bundan en fazla istifade eden de terör örgütleri olacak" dedi.

Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Teşkilatlanmasını yaparak yapılan genel kurul sonrası göreve gelen İYİ Parti Altınordu teşkilatı Sayın Başkan Şenol Pazar liderliğinde Baromuza nezaket ve destek ziyaretinde bulundular.

Sayın İlçe Başkanı Şenol Pazar ve ekibine nazik ve değerli ziyaretleri ve verdikleri destek için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. (Ordu Yeni Haber)

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız