HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Şubat 2018 Cumartesi Saat: 08:26

GÜZELYURTLULARDAN, MEHMETÇİĞE KAN BAĞIŞI

İstanbul merkezli Ordu İli Gölköy Güzelyurt Derneği ikinci şubesini Ordu’nun Altınordu ilçesinde açan dernek Başkanı Mustafa Şahin, Güzelyurt Derneğinin bugün dernek binasında Türk Kızılayı aracılığı ile Mehmetçiğe kan bağı
GÜZELYURTLULARDAN, MEHMETÇİĞE KAN BAĞIŞI

İstanbul merkezli Ordu İli Gölköy Güzelyurt Derneği ikinci şubesini Ordu’nun Altınordu ilçesinde açan dernek Başkanı Mustafa Şahin, Güzelyurt Derneğinin bugün dernek binasında Türk Kızılayı aracılığı ile Mehmetçiğe kan bağışında bulunacaklarını duyurdu.

Başkan Şahin, yaptığı açıklamada; “24 Şubat Cumartesi günü dernek binamızda saat 11.00 ila 16.00 arasında dernek üyelerimiz Güzelyurt ve Gölköy’lü hemşerilerimiz, Türk Kızılayı aracılığı ile Türk Silahlı Kuvvetlerimize bağışlanmak maksadıya kan bağışında bulunacağız. Ülkemiz bekaası için kanımız son damalasına kadar ülkemize ve mehmetçiğimize feda olsun. Bu anlamlı ve kutsi davranışa vesile olan bütün dernek üyelerimize de şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Kampanyamıza bütün hemşerilerimizin de icabet etmesini bekliyoruz” dedi.

Dernekçiliğe sosyal dernekçilik gözü ile baktıklarını ifade eden Güzelyurt Derneği Başkanı Mustafa Şahin, “Güzelyurt Derneği’nin amacı insanları insanlarla buluşturmaktır. Bu amaç doğrultusunda da İstanbul’un dışında Ordu’da bir oluşuma girdik. Onları yanımızda görmek istiyoruz, desteklerini yanımızda hissetmek istiyoruz. Biz bütün Türkiye’deki Güzelyurtluları bir çatı altında buluşturmak istiyoruz. Tabi ki dernekçilik bir kişinin başarısı ile olmuyor, toplumun başarısı ile oluyor. Ulaşamadığımız hemşehrimiz varsa da onları bu vesileyle derneğimize üye olmaya bekliyoruz” diye konuştu.

Güzelyurt’un Ordunun en büyük beldesi olduğunu aktaran Dernek Başkanı Mustafa Şahin, “Güzelyurt belde iken 5 bin nüfusu vardı. Bu zamana kadar da 4 belediye başkanı tarihe geçti. Tabu şu anda mahalle konumuna düştü. İstanbul’un dışında Ordu’da Güzelyurtluların yoğun olarak bulunduğu bir yer. Burada da onların bir araya gelerek kendi meselelerini değerlendirmeleri gerekiyordu. İnşallah bu birlikteliği hem kültürel hem de sosyal manada devam ettirmek istiyoruz. Belde belediyesini kapandığı bir ortamda yerel yönetimler bazında neler yapabiliriz bunlara da birlikte bakmak istiyoruz” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : GÜZELYURTLULARDAN, MEHMETÇİĞE, KAN, BAĞIŞI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız