HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Şubat 2018 Pazartesi Saat: 08:16

GÜZELYURT’UN KANI, MEHMETÇİK İÇİN AKTI

Güzelyurtlular Derneği Ordu Şubesi, Türk Kızılayı aracılığı ile Mehmetçiğe kan bağışında bulundu. Güzelyurtlular Derneği Ordu Şubesi Başkanı Mustafa Şahin’in organize ettiği kampanyaya oldukça yoğun ilgi gösterildi.
GÜZELYURT’UN KANI, MEHMETÇİK İÇİN AKTI

Güzelyurtlular Derneği Ordu Şubesi, Türk Kızılayı aracılığı ile Mehmetçiğe kan bağışında bulundu. Güzelyurtlular Derneği Ordu Şubesi Başkanı Mustafa Şahin’in organize ettiği kampanyaya oldukça yoğun ilgi gösterildi.

Kan bağışı esnasında açıklama yapan Başkan Mustafa Şahin; “Ülkemiz bugünlerde Afrin’de çok ciddi bir mücadele içerisinde güvenlik kuvvetlerimiz, askerimiz ve polisimiz. Bizde Güzelyurtlular Derneği Ordu Şubesi olarak nasıl bir katkıda bulunuruz diyerek yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte toplandık.

Kan kampanyası başlatmayı karar kıldık. İsmail Deniz kardeşimiz Kızılay ile direkt bağlantılarını kurdu. Bu vesile ile bugün Güzelyurtlular Derneğinin Ordu Şubesi olarak böyle bir kampanya başlattık. Bizim de bu güvenlik güçlerimizin yaptığı mücadelede bir nebze de katkımız olsun manasında bir araya geldik.

Aynı zamanda kan vermek çok kutsal ve ulvi bir görevdir. İhtiyaç anında ve buna ihtiyaç olunduğunda ihtiyaca cevap vermiş olunuyor. Dolayısıyla Kızılay şubesi bugün burada Güzelyurtlular Derneğimize gelerek kan bağışı yapmamıza vesile oldular. İstanbul Merkez Şube Başkanımız Mehmet Şahin’de bugün aramızda ve bizi yalnız bırakmadı. Kendisi de seve seve kendi kanını da Mehmetçiğimize göndermek üzere İstanbul’dan aramıza katıldığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Bütün Sivil Toplum Kurumlarını da bu tür organizasyonlara davet eden Başkan Şahin, şöyle devam etti; “Burada Sivil Toplum Örgütlerinin görevlerinin bir parçası da bu tür toplumu ilgilendiren, toplumun genelini ilgilendiren, faydalı olacak münahasaraları hem başlatmak hem de toplumun geneline örnek olmak noktasında bir faaliyet olması hasebiyle ayrıca bunu yapmamız gerekiyor.

İnşallah biz yeni oluşturduğumuz Güzelyurtlular Derneğimizle birlikte bundan sonra daha da güzel yeni projelerimizle birlikte faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bu noktada biz sık sık toplantılar yapıyoruz. Bir takım yaptığımız çalışmaların faydası nedir, bunlara bakıyoruz. Kendimizi sürekli güncelleyerek ve kendimiz disipline edebilme noktasında faaliyetlerimizi sürdürmeye gayret ediyoruz.

Bugün Güzelyurtlu hemşerilerimizin kanı Mehmetçiğimiz için aktı. Bu mücadele çerçevesinde kanımız da, canımızda feda olsun. Bayrağımız için, ülkemizin bekası için, vatanımızın bölünmezliği için yalnız kanımız canımız değil her şeyimiz feda olsun. Bu duygularla bugün bizleri yalnız bırakmayan ve beklediğimiz ilginin üzerinde bir çoğunlukla desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize canı gönülden minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah burunları dahi kanamadan ülkelerine döner ve ailelerine kavuşurlar” diye konuştu.

Öte yandan Güzelyurtlular Derneği Ordu Şubesi etkinlikler çerçevesinin ikinci gününde ise dernek yönetim kurulu ve üyelerinin eşleri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldiler. Kadın Kolları Başkanlığının koordinesinde planlanan programda ise Güzelyurtlu ve Gölköylü hanımlar, bir araya gelerek kaynaşma fırsatı bulup, buradan da birlik ve beraberlik mesajları verdiler. (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

                                                                       

Anahtar Kelimeler : GÜZELYURT’UN, KANI, MEHMETÇİK, İÇİN, AKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız