HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mart 2018 Cuma Saat: 08:20

“ÇOK FONKSİYONLU BİR BELEDİYE BİNASI YAPIYORUZ”

Fatsa’da yaklaşık 1.5 yıl önce inşaatına başlanılan yeni belediye hizmet binasında inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Fatsaya estetik görünümlü Selçuklu mimarisinde çok fonksiyonl
“ÇOK FONKSİYONLU BİR BELEDİYE BİNASI YAPIYORUZ”

Fatsa’da yaklaşık 1.5 yıl önce inşaatına başlanılan yeni belediye hizmet binasında inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Fatsa'ya estetik görünümlü Selçuklu mimarisinde çok fonksiyonlu en az 50 yıl hizmet verebilecek bir bina inşa ediyoruz.” dedi.


  Yeni belediye hizmet binasında prekast dış cephe çalışmalarının yüzde 40’ı, elektrik, havalandırma, yangın, su ve pis su tesisatlarının alt yapı çalışmaları, kaba sıvanın yüzde 60’ı, meclis salonu çatısı, çalışmalarının tamamlandığı şap çalışmalarına başlanılacağı bildirildi. Önümüzdeki günlerde ise binanın çevre düzenleme çalışmaları kapsamında yağmur suyu hattı işinin yapılacağı belirtildi.

“HEM İÇERİDE HEM DIŞARIDA HIZLI BİR ÇALIŞMA VAR”
  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Yeni belediye hizmet binasında çalışmaların hızlı bir şekilde hem içeride hem dış cephede devam ettiğini belirterek, “İhale sürecimiz inşallah bu yılın Ağustos ayı sonunda bitecek. Allah bir kaza keder vermezse inşallah Ağustos sonunda burayı teslim alacağız daha sonra hazırlık, temizlik taşınma derken Ekim ayında buraya taşınmayı planlıyoruz. Fatsa’mız için daha uzun yıllar hizmet verebilecek bir bina yapılıyor mevcut belediye binamızın 2 katı büyüklüğünde fiilen belediyenin kullanım alanı var burada onun haricinde zemin katta 12 tane galeri katlı iş yerimiz, üzerinde 12 tane ofisimiz var. Satış amaçlı onları projeye koyduk ki buranın maliyetini oradan karşılayalım.” dedi. 

“120 ARAÇLIK OTOPARKI VAR”
  Yeni belediye hizmet binasının bodrum katında 120 araçlık otopark olduğunu ifade eden Başkan Anlayan, “Fatsa’ya hizmet edebilecek çok fonksiyonlu bir belediye binası yapıyoruz. Estetik bir görüntüsü ile Selçuklu mimarisinde bir proje tasarlıyoruz. İçerideki mekanlarda inşallah nezih bir mekan olacak. Hem çalışanlarımız daha rahat bir hizmet verecek hem de vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacak. İnşallah en az 50 yıl diye ifade edelim, belki de ömürleri olanlar daha fazla da görebilirler Fatsa’mıza ve bölgesine hizmet verebilecek bir Belediye binası kazandırıyoruz. Rabbim inş

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız