HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Mart 2018 Cuma Saat: 07:37

“Bu böyle gitmez”

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Ordu Bakkallar ve Bayiiler Odasına ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Nasubeyoğlu tarafından karşılanan Saadet Partisi heyeti, Oda başkanlı
“Bu böyle gitmez”

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Ordu Bakkallar ve Bayiiler Odasına ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Mustafa Nasubeyoğlu tarafından karşılanan Saadet Partisi heyeti, Oda başkanlığına seçilen Nasuhbeyoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Ziyarette, esnafın sorunları hakkında bilgiler alan Saadet Partisi İl Başkanı Temiz, şunları söyledi; “Saadet Partisi olarak, her zaman, çalışanın, üretenin, emeği ile hayatını idame ettirenlerin yanında olduk, bundan sonra da bu duruşumuzu devam ettireceğiz. Ülkemizde ne zaman Milli Görüş partileri iktidara gelmişse, kazanan hep ülkemiz insanı olmuştur. Esnafımız, işçimiz, memurumuz, emeklimiz, çiftçimiz kazanmıştır. Milli Görüş, kapitalist sermayenin yanında asla durmamıştır. Üretim ekonomisini savunmuş, hayata getirmek için çalışmıştır. 2019 yılında yapılacak seçimlerde Türkiye’yi yeniden Milli Görüş iktidarına kavuşturacağız.

Adil Ekonomik ve Sosyal Düzen programımızı hayata geçireceğiz. Bu sayede yeniden üretenler, emeği ile geçinenler, esnafımız, işçimiz, memurumuz, çiftçimiz kazanacak. Yeniden, üretim yapan, istihdam oluşturan sanayicimiz kazanacak. Bu gün uygulanan kapitalist ekonomik sistemi değiştireceğiz. Paradan para kazandıran, kredi adı altında para satarak milletin emeğini ve alın terini sömürttüren bu sistemi değiştireceğiz” dedi.

Esnafın, AVM ve marketler zincirlerinin plansız bir şekilde yaygınlaştırılmasına büyük zarar gördüğünü ifade eden Temiz, “Bu böyle gitmez, TBMM’nin tozlu raflarında unutulan AVM’leri ile ilgili düzenlemeler içeren kanun bir an önce meclisten geçirilmeli ve AVM ve marketler zincirleri bir disipline sokulmalıdır. Her köşe başına bir market zinciri şubesinin açılması doğru değildir. Bu market zincirlerinin açılış ve kapanış saatleri belirlenmelidir. AVM’ler şehir dışına yapılmalı, nüfusla orantılı olarak sınırlandırılmalıdır. Aksi halde milyonların iş ve aş kapısı olan esnaf kapısına kilit vurmak, AVM zincirlerinde asgari ücretli köleler haline gelecektir.

Saadet Partisi olarak hedefimiz, güçlü olanın zayıf olanı ezdiği bu kapitalist sistemi değiştirmek, toplumun her kesiminin refah içinde yaşadığı, kalkınmadan payını aldığı, gelir dağılımının adil bir şekilde yapıldığı sistemi hayata geçireceğiz. Saadet partisi iktidarı, sermayenin, bankaların, holdinglerin değil, çalışanın, üretenin, esnafın iktidarı olacaktır. Bu gün gelinen nokta, Saadet İktidarından başka bir çıkış yolunun olmadığını milletimize göstermiş, milletimiz bu gerçeğin farkına varmıştır” diyen Temiz, esnafın her türlü sorunun çözümü için her daim hazır olduklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler : “Bu, böyle, gitmez”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız