HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Mart 2018 Cuma Saat: 07:41

Altyapı tamam, sıra üst yapıda

Altınordu ilçesinde devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili koordinasyon toplantısı düzenlendi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu’da altyapı çalışmalarını tamamladıklarını ve ilçe merkezinde yıl sonuna
Altyapı tamam, sıra üst yapıda

Altınordu ilçesinde devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili koordinasyon toplantısı düzenlendi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu’da altyapı çalışmalarını tamamladıklarını ve ilçe merkezinde yıl sonuna kadar 85 km sıcak asfalt çalışması yapacaklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Başkan Enver Yılmaz’la birlikte Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olğun, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli ile yatırımcı birimlerin idarecileri katıldı.

YATIRIMLAR İSTİŞARE EDİLDİ

Başkan Yılmaz toplantıda Altınordu ilçesindeki yatırımları istişare ettiklerini söyleyerek, “Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş, Altınordu Belediyemizin birim müdürleri ve Ordu Büyükşehir Belediyemizin ilgili daire başkanları ile ilçemizde tamamlanan, devam eden altyapı ve üstyapı yatırım çalışmalarını değerlendirerek planladığımız projelerimizi istişare ettik” dedi.

İLÇE MERKEZİNDE ALTYAPI TAMAM, SIRADA ÜSTYAPI VAR

Altınordu ilçe merkezinde altyapı çalışmalarını tamamlayıp üstyapıya yöneldiklerini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Göreve gelir gelmez, her mahallemizde altyapı seferberliği ilan ettik ve sadece 3 yılda yüzde yüz oranında hedefe ulaştık. Artık sağlam bir altyapımız var. Şimdi ise sıra sıcak asfalta geldi. Bu yıl Altınordu ilçe merkezimizi 85 km sıcak asfalta kavuşturuyoruz” diye konuştu.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Bir süredir devam eden altyapı çalışmalarımız tamamlandı. Şu anda Altınordu ilçe merkezimizde hem bizlerin hem de Büyükşehir Belediyemizin süren çalışmaları var. Bunların hızlı bir şekilde tamamlanması için yapılması gerekenleri istişare ettik” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : Altyapı, tamam, sıra, üst, yapıda

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız