HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mart 2018 Cumartesi Saat: 09:18

SEKTÖRLER BULUŞUYOR

OSMMMO ‘‘Sektörler Buluşuyor’’ projesi kapsamında Ordu Mali Müşavirler Odası’nda toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Oda Başkanı Bahadır Baş, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, İşkur İl Müdürü İsa Kaymak,
SEKTÖRLER BULUŞUYOR

OSMMMO ‘‘Sektörler Buluşuyor’’ projesi kapsamında Ordu Mali Müşavirler Odası’nda toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Oda Başkanı Bahadır Baş, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, İşkur İl Müdürü İsa Kaymak, Altınordu Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zeki Özkan ile beraberinde kurum yöneticileri ve Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra katıldı.

Yapmış olduğu konuşmada Oda Başkanı Bahadır Baş; ‘‘Bugün Ordu Mali Müşavirler Odası’nda sektör buluşması adı altında Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Sayın İşkur İl Müdürümüz, Sayın Halk Eğitim Müdürümüz ve değerli yönetici arkadaşlarımızla beraber bir araya geldik. Burada okulların, kurumların yetiştirdiği öğrenciler ve bizlerin bunlardan faydalanabilme imkanları ve yine İşkur’un bu öğrencilere katkısını masaya yatırıp sektörün bütün sorunlarını bir araya getirmek için buradayız. Çok uzun zamandır böyle bir toplantı yapmayı kamu kurumlarımızdan bekliyorduk. Bu anlamda bir paydaş olarak zaman ayırmaları bu konuya ilgi göstermeleri gerçekten çok önemlidir. Nitelikli ara eleman dediğimiz yüksek okullarda ve mesleki teknik ve Anadolu lisesinde yetişen öğrencilere iş sahaları açma anlamında gerek Halk eğitimin, gerek Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve İŞKUR’un bu konudaki çabaları gerçekten bizler için önemlidir. Bizler uygulamanın içerisinde olan kişileriz, onlar ise teoriyi veren kişilerdir. Bunların ikisini bugün buluşturup öğrencilerimize fayda sağlayıp, hayatın içerisinde nasıl tutabiliriz. Katkı veren zaman ayıran değerli kurum müdürlerine teşekkür ediyorum. Toplantımızın ilimize katkı sağlamasını diliyorum.’’ dedi.

Anahtar Kelimeler : SEKTÖRLER, BULUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız