HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mart 2018 Cumartesi Saat: 09:19

İŞTE O VEFA MEKTUBUNUN TAM METNİ

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu’da görev yapan ve halen hayatta olan valilere, Orduluların kadirşinaslığını göstermek ve mesleki yönden de ahde vefada bulunmak amacıyla bir mektup ve Ordu’yu hatırlatacak hediyeler gön
İŞTE O VEFA MEKTUBUNUN TAM METNİ

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu’da görev yapan ve halen hayatta olan valilere, Orduluların kadirşinaslığını göstermek ve mesleki yönden de ahde vefada bulunmak amacıyla bir mektup ve Ordu’yu hatırlatacak hediyeler göndereceğini ifade etti.

İşte o vefa mektubunun tam metni.

Saygıdeğer Valim, Kadim medeniyetimizin ve şanlı tarihimizin bizlere öğrettiği tüm değerleri yaşayan ve yaşatan bir mesleğin mensubu olarak, zat-ı alinizle meslektaş olmaktan şeref duymaktayım. 

Şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu vatan toprağının her karışında hizmeti ve emeği bulunan Mülki İdare Amirleri, kendisini Devletine ve Milletine adamış insanlardır.
Türk Milleti’nin en büyük özelliklerinden birisi de, kendisine hizmet edeni unutmaması, kadirşinaslığını ve ahde vefasını her fırsatta göstermesidir. Bizi, diğer milletlerden farklı kılan da bu hasletlerimizdir.

Zat-ı alinizin, bu onurlu mesleği icra ederken, ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de unutulmaz hizmetler ve eserler bıraktığınızı, gönüllerde yer edindiğinizi, büyük bir bahtiyarlıkla müşahede ettim. İlimizin, dolayısıyla ülkemizin her alanda gelişmesi ve kalkınması için yoğun çabalarınız, gayretleriniz ve emeğiniz aşikardır. 

Ülkemizin ve ilimizin bugünlere gelmesinde, büyük bir özveri ve fedakarlık içinde yapmış olduğunuz hizmetler, her türlü övgü ve takdirin üzerindedir. 
Asil Türk Milleti’ne hizmet etmenin onuru ve gururu içinde, sizlerden devraldığımız hizmet bayrağını, aziz vatanımızın her köşesinde olduğu gibi Ordu’da da en yükseğe çıkarmanın gayreti ve çabası içindeyiz.

Bu hissiyatla, Ordu’ya yapmış olduğunu hizmetlerden dolayı şahsım ve tüm Ordulular adına zat-ı alinize minnet ve şükran duygularımızı ifade eder, aile efradınızla birlikte sağlıklı, huzurlu bir yaşam diler, en kalbi duygularımla selam ve saygılarımı sunarım.  

Öte yandan Vali Yavuz, “Büyük milletlerin en önemli özelliklerinden birisi, vefasıdır. Arkadaşlarıma dedim ki, ‘Ordu il’inde bugüne kadar valilik yapmış, hayatta olan ne kadar valimiz varsa hepsini tespit edelim. Daha sonra da onlara Ordu’ya yaptıkları hizmetler için bir teşekkür mektubu gönderelim.’ Dolayısıyla hayatta olan valilerimize teşekkür mektubu yazdım. Onlara, Ordu’yu hatırlatacak küçük hediyelerle birlikte bu mektubu ulaştıracağız. Böylece, ilimize hizmet eden valilerimize bir vefa borcumuzu yerine getirmiş olacağız. Çünkü, biliyorum ki Ordu’ya hizmet eden herkes bizim için değerlidir. Ordulular da onları unutmadı. Vefamızı her zaman üst seviyede tutmalıyız” şeklinde konuştu. 

 

Anahtar Kelimeler : İŞTE, O, VEFA, MEKTUBUNUN, TAM, METNİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız