HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2018 Pazar Saat: 12:05

SICAK ASFALT SEFERBERLİĞİ

Uzun ömürlü çalışmalara imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevsim koşullarının el vermesiyle birlikte Altınordu ilçesindeki imarlı alanlarda 4.5 km sıcak asfalt çalışması gerçekle
SICAK ASFALT SEFERBERLİĞİ

Uzun ömürlü çalışmalara imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevsim koşullarının el vermesiyle birlikte Altınordu ilçesindeki imarlı alanlarda 4.5 km sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

 

Altyapıyı sil baştan imar ederek üstyapı çalışmalarına hız kazandırdıklarını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, Altınordu’daki imarlı alanlarda yıl sonuna kadar 85 km daha asfalt çalışması yapılacağını ifade etti.

 

4.5 KM’DE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

 

Şehrin genelinde asfalt çalışmalarına devam edildiğini belirten Başkan Yılmaz, “Altınordu ilçemizde bulunan imarlı alanlarda 4.5 km sıcak asfalt çalışması yaptık. Çalışmalarımız kapsamında, Şarkiye Mahallesi Fatih Caddesi’nde 250 metre, Hükümet Caddesi’nde 400 metre, Karşıyaka Mahallesi Can Akbulut Caddesi’nde 500 metre ve Şirinevler Mahallesi Siteler Caddesi’nde 1 km’lik yolun 650 metresinde, Şahincili Mahallesi’nde 518-588 No’lu sokaklarda 1 km’lik yolun 800 metresinde, Akyazı Mahallesi Erol Ataşan Caddesi ile Ahmet Cemal Mağden Caddesi’nde toplam 3 km’lik yolun 600 metresinde, Güzelyalı Mahallesi Perşembe Caddesi ve Oluk Sokak’ta 1.2 km yolun 600 metresinde ve Sivil Savunma Kavşağı’nın 100 metresinde sıcak asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Kalan kısımlarda ise çalışmalarımız, mevsim koşullarının el verdiği ölçüde devam ediyor” dedi.

 

İMARLI ALANLARDA 85 KM DAHA ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK

 

Çalışmalar sonunda Altınordu ilçe merkezinde daha modern ve konforlu bir ulaşımın sağlanacağını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, ilçe genelindeki imarlı alanlarda 85 km daha asfalt çalışması yapılacağını kaydetti.

 

Anahtar Kelimeler : SICAK, ASFALT, SEFERBERLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız