HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2018 Pazar Saat: 12:15

ÇİĞ KÖFTE FİRMASINDAN MEHMETÇİĞE DESTEK

Ordu’da hizmet veren bir çiğ köfte firması Altınordu Belediyesi öncülüğünde 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümünde yapacağı satışların gelirlerini Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe destek için göndereceklerini açık
ÇİĞ KÖFTE FİRMASINDAN MEHMETÇİĞE DESTEK

Ordu’da hizmet veren bir çiğ köfte firması Altınordu Belediyesi öncülüğünde 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümünde yapacağı satışların gelirlerini Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe destek için göndereceklerini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde sürdürülen operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Mehmetçik Afrin’de destan yazarken Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden de destekler yağmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ordu’da hizmet veren bir çiğ köfte firması 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde il genelinde bulunan 67 şubesinde yapacağı satışların gelirini Altınordu Belediyesi öncülüğünde Mehmetçiğe göndereceklerini açıkladı.

DEMİRAL: “UYGULAMA İLE MEHMETÇİĞİMİZE HEM DESTEK HEM DE KATKI SUNMAK İSTİYORUZ”

Yapılan uygulama ile ilgili açıklamalarda bulunan çiğ köfte firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Demiral, Mehmetçiğin Afrin’de destansı bir mücadele verdiğini söyledi. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde elde edecekleri tüm geliri Afrin’de mücadele eden askerlere göndereceklerini ifade eden Demiral, “18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü nedeniyle Ordu genelinde bulunan 67 şubemizde yapacağımız satışlardan elde edilen gelirleri Altınordu Belediyesi aracılığı ile Afrin’deki askerlerimize göndereceğiz. Gerçekleştirdiğimiz bu uygulama ile Mehmetçiğimize hem moral hem de katkı sunmak istiyoruz. Şimdiden duyarlılık gösteren tüm Orduluları teşekkür ediyorum” dedi.

ŞUBE SAHİPLERİNDEN DESTEK MESAJI

Uygulamaya destek veren firmanın şube sorumlusu Ahmet Güler’de her koşulda Mehmetçiğin yanında olacaklarını belirtti. Mazlum milletlerin korunması için mücadele veren askerlere ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini aktaran Güler, bu kapsamda elde ettikleri geliri Afrin’e göndereceklerini vurguladı.

 

Anahtar Kelimeler : ÇİĞ, KÖFTE, FİRMASINDAN, MEHMETÇİĞE, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız