HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2018 Pazartesi Saat: 08:10

Aybastı’da Eren güven tazeledi

Ak Parti Aybastı İlçe Kongresi yapıldı. Kongre sonrası mevcut başkan Fazlı Eren yeniden başkanlığına getirildi. AK PARTİ Aybastı İlçe Teşkilatının 6.Olağan Kongresine, Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı 23.
Aybastı’da Eren güven tazeledi

Ak Parti Aybastı İlçe Kongresi yapıldı. Kongre sonrası mevcut başkan Fazlı Eren yeniden başkanlığına getirildi. AK PARTİ Aybastı İlçe Teşkilatının 6.Olağan Kongresine, Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı 23. Dönem Milletvekili Ayhan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, STK temsilcileri ile ve çok sayıda partililer katıldı.

Aybastı 6.olağan Kongresinin Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Halil Öz, Divan Başkan yardımcılığını İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Ergun Çakmak, Katip Üyelik görevlerini ise, İl Başkan Yardımcısı İl Sekreteri Bilal Azaklı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Şahin, Gençlik Kolları Başkan Vekili Bülent Yüce yaptı.

Tüm seçimlerde en yüksek oyu alan ilçeler arasında olduk

Kongrenin açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Fazlı Eren, yaptığı çalışmaları anlatarak, Göreve geldiği günden bu yana dört yıllık süre içinde, sizlerin gönülden destekleriyle yüklendiğimiz ağır sorumluluğu, eksiksiz yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “İlçe Yönetimi olarak, 17-25 Aralık ihanet kumpası, 1 Yerel Seçim, ilk defa halk tarafından yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi, 2 genel seçim, 1 darbe teşebbüsü, 1 de referandumu sizlerle birlikte atlattık.  Yerel seçimlerde ilçe belediye başkanlığını kazandık. Büyükşehir belediye başkanlığının kazanılmasına %61 oranında destek verdik. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçemiz tarihinin %80’le en yüksek oranını sizlerin sayesinde yakaladık. 7 Haziran seçimlerinde ve akabinde gerçekleştirilen 1 Kasım seçimlerinde, Aybastı’mız olarak üzerimize düşen görevi, siz değerli hemşerilerimizin destekleriyle yerine getirdik. Ülkemiz ortalaması üzerinde oy aldık” dedi.

aybastı..! Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize olan teveccühünü artırarak sürdüreceğinden en ufak bir şüphemiz yok Evellallah

Yeni İlçe Yönetimimiz, 2019 Mart ayında yapılacak Yerel Yönetimler Seçimleri ile aynı yıl 3 Kasım’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine hazırlanacaktır diyen Eren şunları söyledi: “Milletçe, 15 yıldır gösterdiğimiz çabaların, emeklerin taçlandırılması için; sandıktan çıkacak güçlü millet iradesine, ülke olarak ihtiyacımızın olduğu kuşkusuzdur. 2019 hem ülkemiz, hem de bölgemiz için, yepyeni bir dönemin kapısını aralayacak bir yıl olacaktır. Çektiğimiz tüm sıkıntıları aşmak, bir daha eski karanlık günlere dönmemek, emperyalist güçlerin kirli planlarını bozmak için bundan sonra ki yapılacak seçimler de hayli önemli bir yer tutmaktadır. Aziz milletimizin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize olan teveccühünü artırarak sürdüreceğinden en ufak bir şüphemiz yok Eyvallah. Yeter ki bizler hata yapmayalım, bizler bölünmeyelim, fitneye, fesata fırsat vermeden kardeşliğimizi, birliğimizi bozmadan; halkımızla birlikte yürümeye devam edelim. Bizim hücrelerimize kadar işlemiş olan bu davaya gönül vermiş birer fert olarak, Reisi – Cumhurumuzun bizlere gösterdiği yolda, her daim partimizin dün, bugün yanında olduğu gibi yarında yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu arada Ak Parti Aybastı İlçesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: İlçe Başkanı Fazlı Eren, Yönetim Kurulu üyeleri, Kamil Yediyıldız, Mustafa Aksoy, Emin Eren, Selman Kök, Hasan Doğan, Kemal Evin, Nafiye Kılıç, Cüneyt Sercan, Kemal Şık, Mehmet Fakiroğlu, Hüseyin İnanır, Erdoğan Özdemir, Hümeyra Güler Çelik, Yakup Emsen,

İl Delegeliklerine; Fazlı Eren, Ayhan Yılmaz, İzzet Gündoğar, Salih Çelebi, Selman Kök, Selahattin Yedi Yediyıldız, Emre Bafra, Fatma Azaklı, Bülent Yücel, Mustafa Aksoy, Meryem Şahin, Haci Doğan, Vakıf Güley, Mehmet Er, Kemal Şık, Aydın Tokmak, İshak Eren, Kamil Yediyıldız, Emin Eren, Yakup Emsen, Ali Rıza Yaşar, H.İbrahim Emek, seçildi. 

Anahtar Kelimeler : Aybastı’da, Eren, güven, tazeledi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız