HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2018 Pazartesi Saat: 08:14

VALİ YAVUZ; “SİZLER BİZİM BAŞ TACIMIZSINIZ”

Ordu Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle 2 şehit ailesine ziyarette bulundu.
VALİ YAVUZ; “SİZLER BİZİM BAŞ TACIMIZSINIZ”

Ordu Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle 2 şehit ailesine ziyarette bulundu.

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ilk ziyaretini, 16 Kasım 2017 tarihinde, Irak’ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde yürütülen operasyon sırasında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen P.Söz.Er Sefa Kabakkaya’nın, Altınordu ilçesi Şahincili mahallesinde ikamet eden ailesine yaptı.

Şehit P.Söz.Er Sefa Kabakkaya’nın babası Birol ve annesi Nurcan Kabakkaya’nın hal ve hatırını soran Vali Seddar Yavuz, “18 Mart Şehitler Günü vesilesiyle şehit ailelerimizi ziyaret etmek istedik. Şehidimizin kutsal emaneti olan sizlerin her zaman yanındayız. En ufak bir ihtiyacınız, sorununuz, sıkıntınız olduğunda hiç çekinmeden beni arayabilirsiniz. Sizler bizim baş tacımızsınız. Rabbim sizlere sabır ve dayanma gücü versin. Şehidimize de Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun” dedi.   

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Sefa Kabakkaya’nın Babası Birol ve annesi Nurcan Kabakkaya, ziyaretleri dolayısıyla Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a teşekkür etti. Ziyarette, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Ahmet Meydan da hazır bulundu.

Şehit Tankçı Uzm.Çvş.Taner Kart’ın Ailesini Ziyaret Etti

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, ikinci ziyaretini, “Zeytin Dalı Harekâtı” kapsamında 12 Mart 2018 tarihinde Afrin’in Cinderes bölgesinde icra edilen operasyon esnasında el yapımı patlayıcının(EYP) infilak etmesi sonucunda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Tankçı Uzm.Çvş.Taner Kart’ın, Ünye ilçesi Fevziçakmak mahallesinde ikamet eden ailesine yaptı.

Şehit Tankçı Uzm.Çvş.Taner Kart’ın babası İlhan Kart’a başsağlığı ve sabır dileğinde bulunan Vali Seddar Yavuz, “Yüce dinimiz göre şehitlik, Peygamberlik makamından sonra gelen bir makamdır. Vatan, bayrak, ezan uğruna şehit düşen kardeşimiz de ebedi alemde yüce bir makama erişmiştir. Rabbim Peygamberimize komşu eylesin. Bizleri de onun şefaatine nail eylesin. Allah’ım sizlere de Peygamber sabrı versin. Dayanma gücü versin. Şehidimizin emaneti olan sizlerin her daim emrindeyiz. Bir ihtiyacınız, sorununuz, sıkıntınız olduğunda, her daim beni arayabilirsiniz” diyerek, ailenin acısını paylaştı. 

Şehit Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart’ın babası İlhan ve annesi Emine Kart, ziyaretleri dolayısıyla Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a teşekkür etti. Ziyarette, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da hazır bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, YAVUZ;, “SİZLER, BİZİM, BAŞ, TACIMIZSINIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız