HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2018 Salı Saat: 08:07

87 MİLYON TL’LİK SPOR YATIRIMI YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşası devam eden iki adet nizami futbol sahası ve spor tesisini gezen Başkan Enver Yılmaz, “Ordu ilimize bugüne kadar 87 milyon TL’lik spor yatırımı yaptı
87 MİLYON TL’LİK SPOR YATIRIMI YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşası devam eden iki adet nizami futbol sahası ve spor tesisini gezen Başkan Enver Yılmaz, “Ordu ilimize bugüne kadar 87 milyon TL’lik spor yatırımı yaptık. Turnasuyu Mahallemize 60 m x 90 m ölçülerinde, iki adet doğal çim futbol sahası ve bir adet de tesis binası inşaatında yaklaşık bir ayda önemli bir mesafe aldık” dedi.

Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği spor yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Gülyalı’nın Turnasuyu Mahallesi’nde iki adet nizami futbol sahası ve bir adet spor tesisinin inşaatına devam eden Büyükşehir, çalışmaları kısa sürede tamamlayarak spor alanında önemli bir yatırımı hayata geçirmeyi planlıyor.  

BAŞKAN YILMAZ, “HER YAŞTAN HEMŞEHRİMİZ SPORTİF FAALİYETLER İÇERİSİNDE BULUNSUN İSTİYORUZ”

Tesis inşaatını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alırken, geride kalan 1 ayı aşkın sürede önemli bir mesafe kat ettiklerini belirtti. Ordu'da bugüne kadar 87 milyon TL’lik spor yatırımını hayata geçirdiklerine vurgu yapan Başkan Enver Yılmaz, “Turnasuyu Mahallemize 60 m x 90 m ölçülerinde, iki adet doğal çim futbol sahası ve bir adet de tesis binası yapıyoruz. Her yaştan hemşehrimiz sportif faaliyetler içerisinde bulunsun istiyoruz” diye konuştu.

TAM DONANIMLI BİR TESİS

2 bin 224 m² proje alanı üzerine inşa edilecek spor tesisinin taban alanının 556 m² olacağını ve bodrum kat, zemin kat, 1. ve 2. katlar olmak üzere toplam 4 kattan oluşacağını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Tesis binamız içerisinde 33 yatak kapasiteli dinlenme odaları (18 m², 30 m² ve 15 m²lik yatak odaları), kondisyon salonu, yemekhane, sauna, soyunma odaları, ofisler (11 m²), toplantı odası (16 kişilik), başkan odası, mescit, kulüp hoca odaları, yönetim seyir alanı, oyuncu aktivite salonu, yönetim odaları, çok amaçlı oda, buhar odası, tuvalet ve duşlar ile masaj odası ve revir bulunacak” ifadelerini kullandı.   

Anahtar Kelimeler : 87, MİLYON, TL’LİK, SPOR, YATIRIMI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız