HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2018 Salı Saat: 08:15

İZCİLER HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER

Ordu Gençlik ve İzcilik Kulübü izcileri, izci liderleri Mustafa Kemal Çakır, Arzu Yatağan, Mustafa Bülbül, İbrahim Akbaş, Selin Yıldırım ve izci gönüllüsü Şule Akgün sorumluluğunda ‘’Yaşlılar Haftası’’ öncesinde Ahmet Cema
İZCİLER HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER

Ordu Gençlik ve İzcilik Kulübü izcileri, izci liderleri Mustafa Kemal Çakır, Arzu Yatağan, Mustafa Bülbül, İbrahim Akbaş, Selin Yıldırım ve izci gönüllüsü Şule Akgün sorumluluğunda ‘’Yaşlılar Haftası’’ öncesinde Ahmet Cemal Mağden Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ettiler.

16 Mart Cuma günü öğleden sonra gerçekleşen ziyarette izciler, Huzurevinde kalan vatandaşlarımıza çiçek takdim ederek saygılarını sundular. Ayrıca  izci marşları, parodiler ve şarkılardan oluşan bir sunumda bulundular. Ayrıca izci lideri Mustafa Bülbül udu ile çaldığı ve izci lideri İbrahim Akbaş’ın ritim sazı eşliğinde  söylediği şarkılarıyla güzel bir müzik ziyafeti icra etti. Zaman zaman Huzurevinde kalan vatandaşlarımız da şarkılara eşlik ettiler.

Ziyaret konusunda bir açıklama yapan Kulüp Önderi Mustafa Kemal Çakır; ‘’ topluma hizmet parolasıyla hareket ettiklerini, bu tür faaliyetlerle gençlerin topluma ve çevreye duyarlı olmasını sağlamaya çalıştıklarını’’ söyledi. Çakır ayrıca, ‘’Ordu Gençlik ve İzcilik Kulübünün çalışmalarındaki amaçlarının, vatanını seven, büyüklerine saygılı, çevreye duyarlı, sağlıklı, kabiliyetli ve sorumluluklarını bilen bir gençlik yetiştirmek olduğunu ‘’ifade etti.

Huzurevi ziyaretine, Merve Egin, Kardelen Özdemir, Özge Cebeci, Mustafa Uğur Şentürk, Eray Keşap, Erhan Savaşkan, İbrahim Berat Şensoy, Ulaş Yiğit Kalyoncu, Anıl Akbulut, Ahmet Necati Akyol, Batuhan Kelem, Batuhan Köksal, Caner Aksoy, Mehmet Akif Daşkın, Efe Emir Gündüz, Ömer Güneş, Sudenaz Namlı, Çilem Gündoğdu, Fulya Özel, Büşra Yeni, Nisa Bektaş, Havva Nur Özdemir, Elenaz Hakyemez, Nesibe Yılmaz, Tuğba Eğrek, Sude Ateş, Tayyar Ufkun Birlikbaş, Miraç Işık, Tuna Daşkın, Berk Yazıcı, Berkay Kutay Mağden, Ahmet Kaan Demir, Umut Çakır, Hüseyin Yetim ve Bahittin Başköy olmak üzere toplam 41 lider ve izci katılmıştır.

 

Anahtar Kelimeler : İZCİLER, HUZUREVİNİ, ZİYARET, ETTİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız