HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2018 Salı Saat: 08:16

“KADRO” İÇİN SÜPÜRDÜLER

Altınordu Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü’nde beden gücüne dayalı işlerde çalışan 187 personel kadroya geçmek için yapılan uygulama sınavında ter döktü.
“KADRO” İÇİN SÜPÜRDÜLER

Altınordu Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü’nde beden gücüne dayalı işlerde çalışan 187 personel kadroya geçmek için yapılan uygulama sınavında ter döktü.

24 Aralık 2017'de yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yapılan düzenleme çerçevesinde 2 Ocak'ta başlatılan taşeron işçilerin kadroya geçiş başvurularında sınav süreci devam ediyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi’de başvuruların sona ermesi, tespit ve itiraz komisyonlarının incelemelerini tamamlamasının ardından bünyesinde ki personellerin işçi statüsüne geçişleriyle ilgili sınav dönemini başlattı. Bu kapsamda ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde beden gücüne dayalı işlerde çalışan 187 saha personeli, 375 sayılı KHK’nin geçici 24. Maddesi gereğince uygulama sınavına girdi.

PERSONELLER, GÖREVLERİ İLE İLGİLİ MEVCUT İŞLERİNDEN UYGULAMAYA TABİ TUTULDU

15 Temmuz İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen sınava katılan personeller, Valilik ve belediye bünyesinde 7 kişiden oluşan komisyon tarafından uygulama sınavına tabi tutuldu. Büyük heyecanın yaşandığı sınavda personellere yaptıkları iş ve işlemler hakkında sorular yönetildi. Mülakat aşaması ile başlayan sınavda mevkici, araç başı yardımcı personel, şoför, operatör ve bakım onarım gibi muhtelif iş kollarında çalışan personeller yaptıkları işlerle ilgili uygulamadan geçti.

TAŞERON İŞÇİLERDEN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A KADRO TEŞEKKÜRÜ

Sınav sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren personeller heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını belirttiler. Yapılan uygulama sınavlarında bildikleri işi yaptıkları için çok zorlanmadıklarını fakat heyecanlandıklarını ifade eden personeller, merakla sonuçların açıklanmasını beklediklerini söylediler. Taşeron işçilerin kadroya geçiş sürecini başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ileten işçiler, aynı zamanda sürekli işçi olmanın ve iş garantisine kavuşacaklarının ayrıca mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Altınordu Belediyesi, büro ve diğer personellerin sürekli kadroya geçişleriyle ilgili sınav dönemine ise yazılı sınavlarla devam edecek.

 

Anahtar Kelimeler : “KADRO”, İÇİN, SÜPÜRDÜLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız