HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2018 Salı Saat: 08:16

ODÜ’DE’AFRİN’SERGİSİ

ODÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda "Mazluma Zeytin Dalı, Haine Tufan" konulu program düzenlendi.
ODÜ’DE’AFRİN’SERGİSİ

ODÜ Sosyal Bilimler  Meslek Yüksekokulunda "Mazluma Zeytin Dalı, Haine Tufan" konulu program düzenlendi.

Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı II. sınıf öğrencileri tarafından Medya ve Medya Planlama dersi kapsamında düzenlenen programa ODÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür V. Prof. Dr. Abdullah Eren, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. 

Programda konuşma yapan Müdür V. Prof. Dr. Abdulah Eren " Çanakkale'de Kurtuluş Savaş'ında ve daha birçok savaşta olduğu gibi aziz milletimiz bugün de her türlü fedakarlığı yapmakta, milletimizin kahraman evlatları gerektiğinde canlarını feda ederek kahramanlık destanlarımıza her gün yenisini eklemektedir. Dualarımız, gönüllerimiz onlarladır. Rabbimiz askerlerimizi korusun ve onlara kısa zaman içerisinde daha nice zaferler nasip etsin. Türk Milleti mazluma zeytin dalı, hain düşmana tufandır. Her daim mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası olmuştur. Vatanına, bayrağına ve bağımsızlığına kastedene her zaman gerekli cevabı vermiştir. Bugün Afrin'de ve daha başka yerlerde iman dolu göğsünü siper ederek mücadele eden güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu, bizlere düşmanlık edenlerin yenilgiye mahkûm olduklarını bütün dünyaya bir kez daha haykırıyoruz. Konuşmama son verirken burada toplanmamıza vesile olan, bu etkililiğin yapılmasında emeği geçen ve burada bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Program, öğrencilerin konuşmaları ve sunumlarının ardından, Afrin harekatını anlatan fotoğraf sergisi ve Afrin'e Mektup köşesinin açılışının yapılması ile devam etti. Fotoğraf sergisi ve Afrin’e Mektup Köşesi 22 Mart 2018 tarihine kadar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda sergilenmeye devam edecek.

 

Anahtar Kelimeler : ODÜ’DE’AFRİN’SERGİSİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız