HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2018 Salı Saat: 08:21

ÇEVRE YOLUNDA 30 MİLYONLUK TASARRUF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, halen yapımı devam etmekte olan Ordu Çevre Yolu'nun tamamlanmasıyla birlikte yıllık 30 milyon lira yakıt tasarrufu sağlanacağını belirtti.
ÇEVRE YOLUNDA 30 MİLYONLUK TASARRUF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, halen yapımı devam etmekte olan Ordu Çevre Yolu'nun tamamlanmasıyla birlikte yıllık 30 milyon lira yakıt tasarrufu sağlanacağını belirtti.

Başkan Yılmaz, sosyal medya resmi hesabından yaptığı duyuruda yapımına 2012 yılında başlanan Ordu Çevre Yolu'ndaki incelemelerinin ardından büyük bir gayretle yolun tamamlanmasına çalışıldığını kaydetti.

Çevre yolu inşaatında sürekli göçük ve heyelanlar olması nedeniyle çalışmaların zaman zaman yavaşladığını da aktaran Başkan Yılmaz, "Meydana gelen heyelanlara rağmen yolun tamamlanması için Türk mühendislerinin olağanüstü gayreti sürüyor. Şimdiye kadar yolun belirli kısımlarına uzunlukları yer yer 35 metreyi bulabilen 591 fore kazık çakıldı" dedi.

Başkan Yılmaz; açıklamasının devamında ise; “Şehrimiz için çok önemli olan Ordu Çevre Yolu tamamlandığında 45 dk. süren şehir geçişi 10 dakikaya düşecek ve şehir trafiği nefes alacak. Yıllık ise 30 milyon lira yakıt tasarrufu sağlanacak.

5 bin 300 metrelik iki ayrı tünelle, viyadükler ve duble yollarla Ordu’yu arkadan geçerek sahil yoluna bağlanacak 20 kilometrelik yolun ilk etabı olan 10,7 kilometrelik bölüm bu yıl trafiğe açılacak. Bu mega yatırım için, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Binali Yıldırım ve Hükümetimize ne kadar teşekkür etsek az” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ÇEVRE, YOLUNDA, 30, MİLYONLUK, TASARRUF

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız