HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Mayıs 2018 Pazar Saat: 11:56

SPOR TOTO İLE 1.5 YIL DAHA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Spor Toto arasında Süper ve 1. Lig’in isim sponsorluğu anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre Spor Toto, bir buçuk yıl daha Süper Lig’in isim sponsoru olurken, 1. Lig’e de ismini verdi. Diyarbakır’daki
SPOR TOTO İLE 1.5 YIL DAHA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Spor Toto arasında Süper ve 1. Lig’in isim sponsorluğu anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre Spor Toto, bir buçuk yıl daha Süper Lig’in isim sponsoru olurken, 1. Lig’e de ismini verdi.

Diyarbakır’daki bir otelde düzenlenen anlaşma toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, kamu kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Diyarbakır’da Türk sporuna, futboluna, önemli bir eseri kazandırdıklarını söyledi.

 Bakan Bak, açıklamasını şöyle tamamladı:

 “Diyarbakır’dayız, Ziraat Türkiye Kupası burada oynanıyor. TOKİ, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte stadın inşaatını düzenlemiş oldu ve burada Türkiye Kupası finali oynanacak. Güzel bir atmosferin oluşmasına vesile oldular, bizim hep söylediğimiz sporun gücü terörü yenecektir, uyuşturucuyu yenecektir şeklinde ifade ettiğimiz çalışmalarımıza bir katkı sunacak. Stadın hazırlanması için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Güzel bir final izleyeceğiz inşallah. Bugün de Spor Toto teşkilat başkanlığı, bir buçuk sezon için 1. Lig’in ve Süper Lig’in isim sponsorluğu için imzasını atacak, hayırlı uğurlu olsun ülkemize. Bu kaynaklar, Türk sporu için, futbolu için harcanacak.”

 (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : SPOR, TOTO, İLE, 1.5, YIL, DAHA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız