HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Mayıs 2018 Pazartesi Saat: 09:55

FATSA BELEDİYE, GÜVEN İLE YENİDEN

Yeni futbol sezonun da TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan Fatsa Belediyespor, teknik sorumlu Can Güven ile  yeniden el sıkıştı.                 Fatsa Belediyespor kulübünden konuya yönelik yapılan açıklamada şunlar kaydedild
FATSA BELEDİYE, GÜVEN İLE YENİDEN

Yeni futbol sezonun da TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan Fatsa Belediyespor, teknik sorumlu Can Güven ile  yeniden el sıkıştı.

                Fatsa Belediyespor kulübünden konuya yönelik yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“5 Ocak 1978 Hatay doğumlu olan Can Güven daha önce yakaladığı başarılarla adından söz ettirirken 2009-2010 İskenderunspor 1967 ,2013-2014 Erzin Belediyespor'dan sonra 2017-2018 sezonunda ise Fatsa Belediyespor'umuzu 3.Lige taşıyarak genç yaşta 3 takımı profesyonel liglere taşıyarak büyük bir başarı yakaladı.Başarılı Teknik adam ayrıca Kırıkhanspor,Payasspor,Osmaniyespor takımlarında da görev aldı.

Takımımıza oynattığı futbol, antremanlardaki ciddiyeti ve futbol disiplinine büyük önem vermesiyle dikkat çeken Can hoca saha içinde futbolcularına maç boyunca ne yapmaları gerektiği hakkında direktifler verirken birçok maçta da tribünleri ayağa kaldırmayı başardı.Sezon boyunca taraftarlara büyük önem veren ve onlarla iyi ilişkiler kuran başarılı teknik adam imparator lakabıyla da taraftarların büyük sevgisini kazandı ve onların kalbinde taht kurmayı başardı.

İki Yıllık Proje Sonunda Hedefe Ulaştı

Fatsa Belediyespor'la 2016-2017 sezonu başında iki yıllık sözleşme imzalayarak iki yıl içinde takımı 3.Lige taşımayı hedefleyen ve her defasında bunun sözünü veren Can Güven ilk sezonunda şampiyonluğu şanssızlıkla kaçırırken ikinci sezonunda 14 puan farkla grubunda şampiyon olarak Play off maçı sonunda takımı 3.Lige taşıdı ve Fatsa halkının gönlünde taht kurarak şehirde büyük sevgi ve saygı kazanmayı başardı. Fatsa Belediyespor Kulübü” (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : FATSA, BELEDİYE, GÜVEN, İLE, YENİDEN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız