HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mayıs 2018 Çarşamba Saat: 10:36

KESTİR VE DÖNMEZER’LE DEVAM

2018-2019 Sezonu öncesi Bal Liginde transfer hareketliliği şampiyonluk hedefleyen takımlar için erkenden başladı. Arzu ettiği şampiyonluk hayalini gelecek sezon gerçekleştirmek isteyen ve iç transferde harekete geçen Ünye 1957 Spor, stoper E
KESTİR VE DÖNMEZER’LE DEVAM

2018-2019 Sezonu öncesi Bal Ligi'nde transfer hareketliliği şampiyonluk hedefleyen takımlar için erkenden başladı.

Arzu ettiği şampiyonluk hayalini gelecek sezon gerçekleştirmek isteyen ve iç transferde harekete geçen Ünye 1957 Spor, stoper Erkan Kestir ve ön libero-orta saha oyuncusu Muhammet Kaan Dönmezer ile "DEVAM" kararı verdi.

Gelecek sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için harekete geçen Bal Ligi kulüpleri, iç transfer ve dış transferde hareketli günlerin yaşanmasına neden oluyorlar. 2017-2018 sezonunu Bal Ligi 4.Grup'ta 2. sırada bitirerek şampiyonluk hayalini erteleyen Ünye 1957 Spor, 2018-2019 sezonunda şampiyon kadroyu kurmak için kolları sıvadı. Yeşil-beyazlılar dış transferde birçok önemli oyuncu ile görüşme halinde bulunurken iç transferde iki başarılı isimle yola "devam" kararı verdi. Geçtiğimiz sezon stoper mevkisinin önemli, istikrarlı ismi Erkan Kestir ve ön liberoda iyi performans ortaya koyan Muhammet Kaan Dönmezer ile tekrar anlaşmaya varıldı. Her iki oyuncu ile bir araya gelen yönetim kurulu kendileriyle el sıkışarak gelecek sezon için tekrar anlaşmaya vardılar.

Şampiyon olmadan gitmek yok!

Ünye 1957 Spor ile tekrar anlaşmaya varan Erkan Kestir ve Muhammet Kaan Dönmezer, "yeşil-beyazlı takımı şampiyon yapmadan ayrılmak yok" mesajı vererek tekrar Ünye 1957 Spor forması giyecek olmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Muhammet Kaan Dönmezer, sosyal  medya hesabından yaptığı bilgilendirme notunda "Bu sezon da Ünye 1957 spor ile anlaşmış bulunmaktayım. İki taraf içinde hayırlısı olsun, yolun sonu şampiyonluk olsun inşaallah..." dedi.

Geçtiğimiz 2017-2018 sezonunda Ünye 1957 Spor forması giyen stoper oyuncusu Erkan Kestir, 21 Lig maçı ve 1 play out baraj maçı olmak üzere 22 maçta yeşil-beyazlı formayı giydi. Erkan Kestir, 22 maçta sadece 1 kez gol sevinci yaşadı.

Ünye 1957 Spor'un ön libero oyuncusu Muhammet Kaan Dönmezer ise takımında kendi mevkisinin dışında orta alanda, forvet arkasında stoperlerin yokluğunda ise stoper mevkiinde bile görev yaptı.  25 Lig ve 1 play out maçı olmak üzere toplamda 26 maçta yeşil-beyazlı formayı terleten Muhammet Kaan Dönmezer, takımı adına 6 gol kaydederek Ünye 1957 Spor'un golcüsü Ndong Meye Laurys'den sonra en golcü ismi olarak kayıtlara geçti.

İç transferde görüşmelere başlayan yeşil-beyazlılarda yönetimin verilen raporlar doğrultusunda 7-8 oyuncu ile daha görüşerek yoluna devam edeceği gelen bilgiler arasında. (Spor Aksiyon)

.

Anahtar Kelimeler : KESTİR, VE, DÖNMEZER’LE, DEVAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız