HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Haziran 2018 Çarşamba Saat: 09:12

“YAŞAMSPOR, RAKİPLERİNE SAYGI DUYAN BİR TAKIMDIR”

Ordu 1.Amatör kümede mücadele eden Fatsa Yaşamspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Kocatürk, kuruluşundan bugüne 8 yılı geride bırakan kulüplerinin sadece bir futbol takımı olmanın dışında gençlerine sahip çıkan, onlara gelecek hazırlama
“YAŞAMSPOR, RAKİPLERİNE SAYGI DUYAN BİR TAKIMDIR”

Ordu 1.Amatör kümede mücadele eden Fatsa Yaşamspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Kocatürk, kuruluşundan bugüne 8 yılı geride bırakan kulüplerinin sadece bir futbol takımı olmanın dışında gençlerine sahip çıkan, onlara gelecek hazırlamaya çalışan bir kulüp olduğunu söyledi

            “Fatsa Yaşamspor sadece bir futbol takımı değildir”

Fatsa Yaşamspor Kulüp Başkanı Mehmet Kocatürk, açıklamasında; “Ordu 1. Amatörün güçlü ekiplerinden Fatsa Yaşamspor kurulduğu tarihten bugüne kadar her sezon başarılı grafik çizmiş ve amatör ligde mücadele eden birçok kulüp ile iyi ilişkiler kurmuş ve onların saygısını kazanmış olup aynı şekilde rakiplerine saygısı olan bir takımdır.” dedi.

“Bir gencin geleceğine dokunmak tüm şampiyonluklara bedeldir”

Başkan Kocatürk,açıklamasını şöyle sürdürdü:

 “takımda oyunculara futbol oynatmanın dışında bir gencin geleceğine dokunmak tüm şampiyonluklara bedeldir” diyerek yaptıkları faaliyetlerin önemine değinerek sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: “Kurulduğu ilk günden bugüne kadar da çizgisinden sapmamıştır. Futbolcuları ile yönetici ve taraftarları ile aynı vizyon ve misyon içerisindedir. Bizler kulübü kurarken sadece futbol branşında faaliyet gösteren bir kulüp anlayışında değildik. Maçlar kazanılabilir kaybedilebilir veya şampiyon olamayabilirsiniz bunlar her zaman telafi edilebilir durumlardır. Ancak bir gencimizin dahi kötü alışkanlıklarda kaybolup geleceklerinin kararmasının telafisi çok zordur. Bu anlayış ile kapımızı çalmış ilçemizde bulunan bir gencimizin bile geleceğine dokunabildiysek ve bunun verdiği onur gurur tüm maçlara tüm şampiyonluklara bedeldir. Bu sebep ile ilçemizdeki bulunan gençlere nasıl yardımcı olabiliriz onları kötü alışkanlıklardan nasıl koruyabiliriz, onları nasıl spora yönlendirebiliriz ve geleceklerine nasıl katkıda bulunabiliriz diye temel başlıklarla kurulduk. Bu kapsamda kulübümüzde faaliyet gösteren gençlerin kulübümüze ilk katıldığı günden bugüne kadar maddi manevi yanında bulunup takipçisi olduk. Bugün gelinen noktalara baktığımızda birçok sporcumuzun ülkemizin çok değerli yerlerde görev aldıklarını görmekteyiz”

“Yaşamsporlu oyuncular, vatan ve millet hizmetinde”

Kurulalı 8 yıl olmasına rağmen kulübümüzde yetişmiş veya yaşam spor ailesinin birer parçası olmuş gençlerin ülkesine ve milletine hizmet ettiğine şahit olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Kocatürk, 8 yıl içerisinde yaklaşık 30 sporcusunun ülkemizin dört bir yanında yayılarak hayatlarının geri kalanını polis özel hareket, jandarma özel hareket ve Türk silahlı kuvvetlerinde birer rütbeli personel olarak devam ettirdiklerini gördüğünü söyledi.

Başkan Kocatürk açıklamasını şöyle noktaladı; “Aynı zamanda birkaç sporcumuz da doğu ve güneydoğu bölgelerinde birer eğitimci olarak görev yapmaktadır. Bu tabloyu gördüğümüzde kuruluş amacımıza hizmet etmenin verdiği onur ve gururu yaşamaktayız. Bu güzel tablonun sürekli hale gelmesi için şu an kulübümüzde faaliyet gösteren diğer sporcu kardeşlerimize de bu kulübün bir basamak olduğunu ve daha ileri noktalara ulaşmalarında ailelerinden sonra en büyük destekçileri olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Geçmişte kulübümüzde yer almış ağabeylerinin gittikleri yolu hedef olarak gösterip aynı disiplin ve anlayışı aşılama gayretindeyiz. Ülkesine ve milletine hizmet etmenin onurunu taşıyan tüm sporcularımıza bize yaşattıkları gurur için sizlerin aracılığı ile teşekkür eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz. Son olarak buradan ilçemizde bulunan her yaştan kardeşlerimize kulübümüzün kapısının her zaman açık olduğunu bir kez daha duyurmak isteriz” dedi.

(Spor Aksiyon)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız